Pai - la fete e cel mai usor o floare ( de preferat trandafir ) ursulet de plus, bijuterii
- baieti eu zis ca tot ceva un plus ca asta poate fi pastrat si o sa aiba amintiri mai incolo
Fata-ii poti cumpara un parfum ciocolata niste bratari(ieftine). Baiat-tricou parfum...cam atat nu sunt prea multe idei.NU UITA FELICITAREA!:X
La multi Ani! daca nu ne mai intalnim pe aici incat sa iti spun, dar ce legatura avea cu intrebarea mea?
Pentru fete - un vibrator cv
pentru baieti - un set de prezervative durex sau un lubrifiant
Eu am 17 ani iar el 18. avem o varsta la care situatiile nu stau cu jucarii: plusuri
Lol..ce mai cadouri -eu sincer as dori raspunsuri nu luate in glume dar misto fraza
Pai nu prea cred ca se respecta sarbatoarea asta la noi.
Care e faza cu respectarea sarbatoarei? ...ar fi nesimtire daca unu merge si ii daruieste cv si celalalt partener sa nu dea nimic? pe aici nu e luat ca si sarbatoare.dar totusi e ziua indraagostitilor
La o fata i-as da un urs de plus pe care sa scrie TE IUBESC sau I LOVE YOU.La baieti nu stiu .
Poti lua o rama si sa ii pui o poza q voi 2 Sau bratsari q initialele voastre sau inimioare.O perna q poza voastra Chestii de genu
Hm daca ai fi scris mai repede aceasta idee iti dadeam tie fundita.cel mai bun raspuns.mersi :*
Pacat.sunt in situatia ca trebuie sa fac un cadou unui baiat
. poate sa ii dai ceva ce sti ca-i place sau cel putin adora.si bineinteles felicitarea de valentyne`s day
Sincer si eu am 17 ani dar daca nu scriai tu eu si iubita mea uitam ca pe 14 e valentine's day, ba chiar ne pregateam sa cumparam cadou unui prieten (ziua lui e pe 14).
Https://ugearsmodels.ro/shop/glob-pamantesc-3d/ Un puzzle glob pamantesc 3D se potriveste oricui
MauroMania777 întreabă:
KasdfghjNY întreabă: