Mai avem puuutin si facem 3 anisori impreuna...nu conteaza ce-i iei.principalul e cum il impachetezi...noua ne-au ramas doar pozele cu 1 anisor. 2 anisori...si acum 3 anisori...am luat lumanarea de la ziua noastra de nastere :->
nu mai tinem minte cadourile, dar ne aducem aminte cu drag modul cum l-am oferit...
de exemplu.de ziua lui(de curand) i-am luat cadou o bratara.
am luat un teanc de ziare dintr-alea gratuite, am luat diverse obiecte (lumanarele parfumare, clame de par, clesti de rufe. ce-am gasit prin casa) le-am pus in mijlocul paginii de ziar si am facut gen buchet pe care l-am legat cu snur rosu...am facut muuuuuulte. aveam de gand sa umplu camera daca nu ma prindea in fapt...am uitat sa-ti zic k pe langa obiecte sa scrii biletele gen:" te iubesc, dar tot nu-ti spun ce cauti" sau "credeai ca e aici? nici o sansa" sau..."mai ai rabdare pana maine?" sau " mai cauta...esti pe drumul cel bun". fel de fel de mesaje dragute sa nu se plictiseasca in timp ce cauta...
sau. el mi-a cumparat mie de craciun anul trecut foarte multe perechi de chilotei.muulti si colorati.toate cadourile le-am pus sub brad cu nume.si cand a venit timpul sa le deschidem am gasit cam multe cadouri cu numele meu printre care si o cutie de bomboane. faza ciudata mi s-a parut cand am observat ca era aceeasi cutie care o cumparasem impreuna pentru colegele lui de serviciu.am zis multumesc, ne-am pupat toti.si el cu mama tot insista sa deschid cutia.eu,rea,in gand nu prea vroiam sa o deschid (doar era cutia mea!) am desigilat-o si...inauntru era un lantisor si cercei...ideea e ca nu stiam cum au ajuns acolo...noi fusesem toata ziua impreuna, nu stiam cum a scapat de mine sa bage alea in cutie si sa o sigileze...
Ce crezi ca v-a folosi cu multa placere si mai ales mult timp deh... La multi ani!
O cutiuta goala frumos impachetata si cand o va deschide il vei pupa si vei spune ca un pupic a fost in acea cutiuta, face mai mult decat orice obiect. Insa daca preferi un obiect as recomanda o statuieta cu doi delfini, un trabuc scump, un parfum, un portofel, un sistem de boxe, un capod, un set de pahare dn care se serveste tarie, 2 sau 3 perchi de boxeri de firma, un DVD original cu un film romantic, o sticla cu bautura fina, o curea, un joc. Alegi ceva din ce am enumerat sau combini asta in cazul in care am fost pe gustul tau.La multi ani impreuna!
Măi, eu mai am puţin pâna fac 1 an cu el şi încă nu mi-au venit idei. Bănuiesc că ceva simbolic, nici prea scump, dar nici un kitch.
Sincer---azi am implinit un an--el mi-a luat mai multe plus flori plus iesire la restaurant etc---eu i-am promis ca de azi m-a las de fumat si asa o sa fac---a zis ca a fost cel mai intelept lucru pe care l-as putea face---asadar nu trebuie neaparat sa fie un cadou palpabil--use your imagination
Noi am facut 2 anishori si ca sa vezi.nu ne-am luat cadou.de ce? in 1 rand ca eram amandoi cam in pana de banii ca abia venisem de la munte... apoi obisnuim sa ne luam foarte des cadouri...adica daca vad ceva care cred ca i-ar place sau invers cumparam acel lucru. el are de la mine :parfumuri, tricouri, un maimutoi cu care dormea cand nu eram eu la el.(o ursoaik care... sforaie cand i l-am luat i-am zis ca e el dar fiind imbracata in roz... el a zis ca-s eu ), apoi mai are o rama cu foto noastra.adica 2 rame ...are o veregheta de argint pe care ne-am cumparat=o reciproc cand am facut un anisor...mai are o groaza de cutii de prezervative, ceas de mana ...si acum mai nou un ceas de perete fooarte frumos... mai vreau sa ii fac o lenjerie de pat cu poze cu noi. un tablou-colaj., a si mai are o sticla de vin roshu cu poza noastra lipita, o fuditza scumpica si a fost "la pachet" cu o cina romantica cu pizza si clatite.lumanari si petale de florii...ee frumos. :X
Aeerdna98 întreabă:
anonim_4396 întreabă: