Pe langa accesorii(bratari, lant cu best friends, ceas), haine si parfumuri(de exp percive de la avon mie imi place si e mai ieftin cam 45-50 ron) ai putea sa ii iei o rama in care sa pui o poza cu voi doua, ii poti lua o carte asa : http://www.pravaliacucarti.ro/......364-p.html care sa simbolizeze prietenia voastra o gasesti in magazinele diverta, un ursulet de plus, ceva ce stii ca ei i-ar placea, insa cred ca nu conteaza asa de mult cadoul cat conteaza gestul ...bafta in alegerea cadoului! pa-pa
Buna.
Dupa parerea mea i-as lua un ceas, bratara(ri), un lant(uri), ochelari=], o bluza, o rochie, niste pantaloni, niste sandale.
Si multe altele.
Succes!
Chiar tu tiai dat singura raspunsul...bijuteri sunt cu droaia, ai de unde alege
si mia imi plac la nebunie
bafta la cautat
Buna!
Ai putea sa ii cumperi un ceas frumos daca spui ca ii plac accesoriile, o pereche de cercei, o curea, o geanta... ai de unde alege.bafta!
Un ceas personalizat.Este un cadou foarte frumos si plus de asta il v-a pastra mult.
Si mie imi place sa primesc haine si accesoriite sfatuiesc sa gasesti ceva care sa nu fie f scump, frumos si sa nu arate ieftin!
nu stiu...accesorii f frumoase se gasesc la melimelo! iar haine ...depinde de gusturile ei! trebuie doar sa stii sa cauti si vei gasi ceva frumos
anonim_4396 întreabă:
Ho1 întreabă: