Buna,
De cele mai multe ori, cautarea cadoului perfect iti da batai de cap. Cand e vorba insa de cautat un cadou pentru 8 martie, ca de la femeie la femeie, mi se pare foarte distractiv si simplu de gasit.
Citeste intregul articol aici (ai idei si chiar exemple practice, daca doresti sa le cumperi online): http://www.fiilamoda.com/cadouri-8-martie/
Succes!
Eu deja i - am luat mamei de 8 martie o diploma pentru cea mai buna mama, ar fi bine, un buchet mare de flori siii... o mare imbratisare.
Fa-i ceva manual(daca vrei sa pastrazi banii )o felicitare sau ceva de genu.
Poti pune la presat o floricica(poate mai mare) si sa i-o dai impreuna cu felicitarea si o cutie cu ciocolata MERCI!
sper ca te-am ajutat
PS: daca nu vrei trandafir presat cumpara un buchet frumos de ghiocei
Ia.i un trandafir si ceva din argint. o bratara sau un inel. sau pune.i o poza cu voi 2 in rama. se va bucura:d
Daca esti din Bucuresti poti sa te duci la new yorker.Am vazut niste bratari dragute care costau in jur de 20 de lei, bineinteles, daca mama ta poarta asa ceva
Buna,
pai nu stiu daca ai observat ca îi place ceva.
sau isi doreste ceva de mult si nu a apucat sa si-l cumpere ai putea tu sa il cumperi...
sau poti sa-i cumperi o floare in ghiveci daca ii plac florile, sau pur si simplu un buchet de flori, mamele se bucura de orice cadou facut de copilul ei poate sa fie si un lucru mic si are veloare sentimentala...
Succes Sper sa gasesti un cadou frumos.:X
Cumpara-i ceva ce sti ca-i place si o sa-i placa iti spun eu de ex: o floare un spray...
Daca vrei un cadou special pentru o persoana speciala atunci intra pe "ocazii.com" si cauta "cadou special pentru martisor si 8 martie" username "cristidiverse" sau trimite um mail la "diverse_v@yahoo.com" si iti voi trimite o oferta.