| anDra1sekret a întrebat:

Ce cadou ii putem lua dirigintei noastre? are cam 50 ani, dar e ff de treaba.va rooooog! pana maine.maxim poimaine trebuie sa ne decidem.plzz!

Răspuns Câştigător
| Karelia123 a răspuns:

Chestii decorative(lumanari parfumate, mosi care se catara); ceva de la avon oriflame.; o poseta; o bluza; un aparat foto(daca aveti destui banuti); Sper ca te-am ajutat. Fundita?

7 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

O cratiță

| Nebuuu a răspuns:

O pereche de cercei si un inel, sau un lant. Daca credeti ca nu e suficient puteti sa-i luati si un buchet de flori. Sper ca te-am ajutat big grin

| Titii a răspuns:

Diriginta noastra are aceeasi varsta. din cate am observat celor de aceasta varasta le place culoarea verde. mai inchis. ii puteti lua un colier. asta i'am luat dirigintei noastre. si niste cercei daca vreti. si neaparat flor. sper sa te fi ajutat. succes. funda?

| mekappa25 a răspuns:

Un vibrator, glumesc, aia ceva sa aiba amintire---de exemplu eu i-am luat un ceas, sculplat in lemn fata lu stefan cel mare

| anDra1sekret explică (pentru mekappa25):

Ar fi o idee chestia cu ceasul, multumesc mult!

| bubulinalina a răspuns:

Http://www.fashionup.ro/cadouri.html. Aveti aici o multime de variante si daca faceti comanda mai mare de 100 lei, primiti cadou un parfum, care poate fi de asemenea un cadou frumos. Spor sa aveti.