Mai bine imi faci o surpriza si il inviti la o cina romantica...serviti mancarea lui preferata sau daca e pasionat de vreun sport te interesezi unde ai putea sa mergi cu el
Ai putea sa-l inviti la o cina romantica seara cu mancare gatita doar de tine ( te poti ajuta de talentul gospodaresc al mamei tale, dar in fata lui pretinde ca totul e facut de tine pentru ati aprecia munca ), si pe langa cina poti sa-i iei un cadou banal, doar ca sa nu zici ca nu-i duci nimic care va tine in timp.Gateste ceva simplu, important e gestul.Alta idee ar fi sa-i faci o perna personalizata sau du-l undeva si da-ti-va cu parasuta. Idei sunt multe, tu ar trebui sa stii cel mai mult ce-i place, daca e pasionat de motoare du-l la niste spectacole de motociclete. Idei sunt multe, tu il cunosti si stii ca-i place. Conteaza si zona in acre stati, daca esti la munte ducetiva la un gratar, invitai prietenii.
Poi ceva original me ce am facut noi cu fetele pentru o prietena de a noastra. Am luat un tricou roz(poti sa ei orice culoare vrei tu), si folosind un fel de creion sau lipici special pentru material neam semnat toate, tu poti sa scrii o dedicatie ceva dragut, dar inainte sa scrii pe tricou cu aia exerseaza pe o bucata de material si dupa aia scrii pe tricou si il lasi la uscat cam vreo 2 ore [mai simplu ar fi toate noaptea]. E simplu, inedit si dragut
.
Sau fa un colaj cu pozele voastre impreuna dar maree.SI eu am facut unul dar 30 pe 50 de cm.
Daca fumeaza, poti sa ii iei o bricheta personalizata.adica pe bricheta sa fie poza cu voi mi se pare foarte cute
. daca nu incearca ceva personalizat, sunt foarte frumoase.
Intra aici si poate vei gasi ceva pe gustul prietenului tau: www.catman.ro
Un album cu poze cu voi
sau un tricou personalizat cu voi sau cu prietenii lui
sau cd'urile preferate
susudhhs întreabă: