Iti zic eu care e cel mai frumos cadou pentru mama ta si nu costa nimic : sa o pupi si sa o strangi tare tare in brate si sa-i spui cat de mult o iubesti si poate un trandafir frumos si atat! succes
Poate niste papucei draguti:X, sau o cana cu care si.ar putea bea cafeaua de dimineata.nu te costa nici prea mult si e ceva folositor. pup
Buna! Un fular, manusi, fes, plover, parfum, rama foto, album, ceva de plus. Funda?
In primul rand ceva care sti ca-i place.
i-ai un ornament frumos.
un bibelou.
ce crezi tu.
poate fi orice frumos.
doar afla cam ce si-ar dorii ea.
intreaba pe tata'
funda?
hai te rog onutza98
:*
Salut! Poti s-o impresionezi cu un cadou ecologic de la Greenpeace Romania : http://www.greenpeace.org/romania/shop, pixuri din hartie si plastic reciclat, semne de carte cu vapoarele Greenpeace, tricouri, brelocuri , sireturi personalizate. Pentru fiecare comanda primesti stickere si calendare de buzunar pe 2011 imprimate pe hartie reciclata.
Nu am multe idei...dar uite ce am facut eu anul trecut. Am fost "aliata" cu tata si am luat multe chestii... fier de calcat, o masa mare e calcat, haine, chestii de care avea nevoie si de la mine singura fara tata i-am dat o fotografie in rama de craciun cu mine si cu ea in primul meu craciun, nu aveam nici un an. A fost ceva simbolic si m-a costat 18 lei.