| onutza98 a întrebat:

Ce cadou pot sa ii fac mamei de craciun ceva simbolic pentru iarna dau funda la cele mai multe idei

8 răspunsuri:
| kindness a răspuns:

Iti zic eu care e cel mai frumos cadou pentru mama ta si nu costa nimic : sa o pupi si sa o strangi tare tare in brate si sa-i spui cat de mult o iubestiwinking si poate un trandafir frumos si atat! succeswinking

| stefy_1653 a răspuns:

Poate niste papucei draguti:X, sau o cana cu care si.ar putea bea cafeaua de dimineata.nu te costa nici prea mult si e ceva folositor. pup

| Lavy_5428 a răspuns:

Buna! Un fular, manusi, fes, plover, parfum, rama foto, album, ceva de plus. Funda?

| Tzucu a răspuns:

In primul rand ceva care sti ca-i place.
i-ai un ornament frumos.
un bibelou.
ce crezi tu.
poate fi orice frumos.
doar afla cam ce si-ar dorii ea.
intreaba pe tata'
funda?
hai te rog onutza98
:*

| mariacool a răspuns:

Mai intai cati ani ai?

| OmuVerde a răspuns:

Salut! Poti s-o impresionezi cu un cadou ecologic de la Greenpeace Romania : http://www.greenpeace.org/romania/shop, pixuri din hartie si plastic reciclat, semne de carte cu vapoarele Greenpeace, tricouri, brelocuri , sireturi personalizate. Pentru fiecare comanda primesti stickere si calendare de buzunar pe 2011 imprimate pe hartie reciclata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O felicitare facuta de tine o sa-i placa iti garantez eu bafta!

| Loooolaaaa a răspuns:

Nu am multe idei...dar uite ce am facut eu anul trecut. Am fost "aliata" cu tatalaughing si am luat multe chestii... fier de calcat, o masa mare e calcat, haine, chestii de care avea nevoie si de la mine singura fara tata i-am dat o fotografie in rama de craciun cu mine si cu ea in primul meu craciun, nu aveam nici un anlaughing. A fost ceva simbolic si m-a costat 18 lei.