Nu este vorba in pretul acestui cadou.Trebuie sa ii darui orce nu ar fi ...Adica poti sa ii darui ceva simbolic
Numai decit o felicitare si in ea sa scrii o poezie,un text, citeva versuri,,,, in care sa scrii cit de mult o iubesti
dar sa ii spui asta in fata... cind o vei darui
Trebuie sa ii arati din inima ca o iubesti
Dar daca este vorba de un cadou simbolic ...de 30 lei
Cred ca ar fi trebuit un suvenir... Ceva ce ii trebuie, dar sa vezi ce ii trebuie, si sa te incadrezi in 30 de lei.
Sper ca te-am ajutat...Afost o placere pentru mine:*
*:
Un parfum la AVON e 32lei mai pui si tu 2 lei si gata e superb.se numeste passion dance ...sau daca nu un alt parfum, eu de la AVON imi iau produsele iar parfumurile sunt superbe ce sa mai zic.dar daca nu vrei sa ii iei un parfum ai putea sa-i iei de la planet spa (AVON) un set e in jur de 33-34 lei stiu ca is f bune. iar daca nu o bratara, un inel, cercei un fard de pleoape... un spray pentru par de stralucire. sper ca te-am ajutat:*
Bibelou cutie de bomboane ghiveci cu flori nu recomand nimanui buchet de flori deoarece se usuca
Un trandafir(simbolul iubirii) si o felicitare in care sa-i scrii ceva frumos si desigur nu uita sa o imbratisezi.Mai mult gestul conteaza decat lucrurile pe care dai banii!