O minge, manusi, un fular, un fes, ceva de plus, parfum, deodorant, Funda? pls...
Ai putea sa-i dai un parfum sau ceva imbrakminte, ceas.
Gandeste`te uh ce i`ar placea. Asta depinde si de catsi bani ai.
Pa`pa.
Ceva sportiv, electronice, un cd cu jocuri, o camasa.
fwnda? please am doar 3
Pai... ii poti lua o cana cu scris pe ea sau un tricou cu imprimeu amuzant, un parfum de firma, un brelog cu echipa de fotbal cu care tine, o perna sub forma de ceva, un album photo, un suport pentru creioane/pixuri, o carte si cred ca i-ar face mare placere o bratara de argint/aur. Dar daca il dai de fata cu diriga, ii poti lua o carte, o enciclopedie sau ceva legat de scoala.
O diploma pentru. cel mai bun coleg, un ceas barbatesc, un parfum, un deodorant, un gel de dus, ceva personalizat;
Sper ca te-am ajutat :*
Multa bafta la gasit cadoul potrivit
Cel mai smecher cadou pentru un baiat mi se pare un ceas sau o curea de firma. Bafta!
Salut! Impresioneaza-ti diriginta si colegii cu un cadou ecologic de la Greenpeace Romania : http://www.greenpeace.org/romania/shop, pixuri din hartie si plastic reciclat, semne de carte cu vapoarele Greenpeace, tricouri, brelocuri, sireturi personalizate. Pentru fiecare comanda primesti stickere si calendare de buzunar pe 2011 imprimate pe hartie reciclata.
Anonimaaaxgar întreabă:
ele8933 întreabă: