| Anya_1437 a întrebat:

Ce cadou sa iau unei fete de 17 ani? Nu stiu ce iar place iar ea e mai mofturoasa (e vara mea)...niste idei dar nu as vrea sa cheltui mult!

9 răspunsuri:
| angipissi a răspuns:

Pai AnnA...Ar trebui sa ii ei ceva apropiat de varsa ei cum ar o pereche de pantofi de culoarea ei preferata. Sper ca te-am ajutat!happy

| elitekillzone a răspuns:

Pai.ai putea sa ii cumperi niste cercei frumos si finuti din argint, nu trebuie neaparat sa fie din aur. O sa-i placa, dar mai intai uita-te ce gusturi are. Funda?big grin

| ciupy91 a răspuns:

Pai un ursulet dragals:-p, sau ceva simbolic din bamboo ca nu-s scumpe acolo

| alexandraMD a răspuns:

Cumpara-i ceva de la meli melo, un lantisor o bratara. Acolo sunt foarte frumoase accesorii si sunt si de calitate. Sper ca te-am ajutat. Good luck!

| Marius_4840 a răspuns:

Daca erai baiat, si fata aceea nu era vara-ta as fi avut o idee :))
Asa ca uite aici ceva care poate ii place : http://www.pantoficomozi.ro/categorie/incaltaminte/botine
Bafta!

| ionica56 a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi un glos de buze, o rama pentru poza, o husa pentru telefon, lumanarele parfumate, in culori vii, papucei pufosi si caldurosi, breloc pentru cheie.
Trebuie sa ai inspiratiehappy

| cristianorudi7 a răspuns:

Sunteti pe invers cumva?

| selenaxXxgomez a răspuns:

Iti poti lua un parfum sau o geanta pe gustul ei
pantofi sau cercei
o rochie sau un lant de argint/aur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nişte accesorii haioase: brăţări, cercei, poate un medalion sweet. Oricum trebuie să fie în acord cu gustul ei şi tu o cunoşti cel mai bine.Ca magazin Accessorize sau on line de pe www.crownfashion.ro