Cel mai nepreuit dar pe care il poti oferi este toata dragostea ta. Ceea ce ii cumperi trebuie sa o faci din suflet.
Idei pentru cadou ar putea fi:
- un lantisor cu o inimiora;
- o bratara;
- un inel de logodna (in cazul in care tii foarte mult la ea incat sa ti-o doresti alaturi toata viata la bine si la greu);
- un parfum;
- nelipsitul buchet de trandafiri rosii.
Mult succes,
App, trebuie neaparat flori?! nu ma pricep absolut deloc la asa ceva...nu se poate si altceva?
Oameni ignoranti...sarbatoriti orice este venit din occident, dar cand e vorba de sarbatorile traditionale, le uitati. Dragobetele?
Www.metropolitanS.ro.intra aici si poti sa-i comanzi un lantisor cu inimioara din argint. Daca doresti sa comanzi contacteaza-ma pe id tudorean_romina
Vrei ceva unic? Iti impartasesc experinta mea? Da.Asa.Acum un an colegul meu de dans a venit la mine de sf.Valnetin cu un tort mare pe care scria pe el"Te iubesc".Aoloo.Mai aveam putin si lesinam acolo.Auzi sa nu ii zici ca e facut de tine ca nu te cerde nici de nebuna:-s.[stiu eu pe cineva care a facut la fel]. Pe langa tort. Cand am plecat apoi de la antrenament m-a dus la cinema si apoi in magazine.Si m'a lasat sa imi cumpar orice[limita 500 lei afurisituuu]Sincer daca iubita ta e materialista.Sa nu ii dai bani.Eu am fost cuminte si mi-am luat doar o pereche de pantofi:d.Asa ca la sfarsit mi-a adus un buchet de flori si un lantisor de argint.
Iti urez norooooooc!
Ai putea sa te inspiri de aici http://www.allstyle.ro/decoratiuni-cadouri-sf-valentin/pentru-ea.html si sa adaugi si un buchet de trendafiri bineinteles
DAriusmamaliga întreabă:
anonim_4396 întreabă:
EminescuSaman întreabă:
alexalx19 întreabă: