| Ioana002 a întrebat:

Ce cadou sa ii fac la iubitul meu de mos Craciun? sugestii va rog...

9 răspunsuri:
| criss84 a răspuns:

Daca este adeptul sporturilor de iarna i-as cumpara ceva in acest sens: o placa, skiuri, patine etchappy

| CybeRAthlete a răspuns:

Parfum, o lenjerie sexy pentru tine (dar pentru el smug), haine, etc. posibilitatile sunt nenumarate.
bafta

| ÈριcĿ a răspuns:

Iubirea ta. Părerea mea, nu trebuie să dăruieşti numai chestii inutile care se pot sparge, rupe.Tot ce îi trebuie e afecţiunea ta, poate o să îi fie mai bine când ştie că e iubit de tine.

Te-am pupat.

| OmuVerde a răspuns:

Salut! Poti să-l impresionezi cu un cadou ecologic de la Greenpeace Romania : http://www.greenpeace.org/romania/shop, pixuri din hartie si plastic reciclat, semne de carte cu vapoarele Greenpeace, tricouri, brelocuri, sireturi personalizate. Pentru fiecare comanda primesti stickere si calendare de buzunar pe 2011 imprimate pe hartie reciclata.

| Andreea_2177 a răspuns:

Un Glob Muzical de Craciun! E cadoul perfect. Eu am gasit pe www.cutiuta-muzicala.ro

| Yuji a răspuns:

Un brad.

| steff_9862 a răspuns:

Urmareste ce ii place sa faca, ce fel de haine poarta, culoarea lui preferata si pe baza acestor lucruri poti sa-i faci cadou un tricou simplu (afla ce culoare ii place) in care sa-i imprimi ceva pe tricou sau un obiect de ornament. Eu cred ca i-ar placea sa te vada imbracata intr-o "craciunita" Fi creativa!

| Baby_3918 a răspuns:

Haha big grin depinde de cati bani ai big grin cati ani ai tu. si el ¿?