| aaaaaaaaaaaaaaay a întrebat:

Ce cadou sa ii iau mamei cado de ziua ei, dar sa nu fie scump pana in 45 lei?

13 răspunsuri:
| cat a răspuns:

Poti lua o rama in care sa pui o fotografie cu voi doua impreuna cu un buchet cu flori. Poti sa incerci si o mica bijuterie de genul http://www.crownfashion.ro/......re-3005093 dar in final si o floare daca-i daruiesti ea va fi incantata de gestul tau si mai ales de sentimentele tale fata de ea.

| pwp a răspuns:

O bluza
O bratara
Un colier
O oja, un machiaj, un ruj, un rimel
O tigaie
Un sort de bucatarie
Cam astea mi-au venit in minte :*

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

◕ Mergi la cofetarie si comanzi o prajitura cu numele ei.

◕ O mica bratara sau un mic lantisor.

◕ Un buchet mare de flori.

| dckinga a răspuns:

Eu iti recomand un colier superb care semnifica legatura intre mama si fiica. Este un set de doua coliere fiecare cu pandantiv inima rupta in doua inscriptionate " Mother - Daughter ", jumatate poti purta tu iar cealalta jumatate mama ta. Consider ca este un cadou ideal pentru o mama :).
http://www.bellebijou.ro/colier-1824.html

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Tu iti cunosti cel mai bin emama si cred ca sti ce i-ar placea

| BBiiiaa a răspuns:

Pai ai cateva variante: un parfum, un colier sau o bratara, dar cred ca tot ce conteaza e sa fie din inima, cu dragoste. poate ar aprecia mai mult ceva facut de tine, ar observa ca ti.ai dat silinta cu adevarat si ca o iubesti mult. oricum, tot ce conteaza pentru ea e sa o iubesti.sa simta dragostea ta!

| anda222 a răspuns (pentru BBiiiaa):

O inima din ciocolata milka, si cateva flori sau un parfum. ce crezi si tu ca o impresioneaza mai mult fundita?

| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns:

Poti sa ii cumperi o pereche de pantofi (cu toc sau cum ii place ei, nu cred ca sunt prea scumpi). Si o felicitare pe langa...

| M4nu3l a răspuns:

Un obiect pe gustul eiwinking

| anonimca54 a răspuns:

O felicitare. Dar sa fie din inima.Si crede-ma cai va face deosebita placere

| Lorraine a răspuns:

Ii poti darui un buchet de flori.

| Sophy1 a răspuns:

Buna! Ai putea sa ii cumperi :
I cadou: buchet de flori si cutie de ciocolata
II cadou: parfum ieftin
III: deodorant sau spray
IV: un T-shirt