Sa mergi cu ei si sa fii aproape de ei sa-i incurajezi si sa le zici ca te au pe tine si ca esti bucuroasa ca ii ai, sa le multumesti ca exista.
Sincera sa fiu, nu stiu in ce masura ajuta cadourile intr-o situatie de genul asta, cel mult poti sa faci casa luna pana vin ei! E tare reconfortant sa gasesti curatenie, mai ales cand vii oobosit de pe drum!
Ai putea sa ii scoti la o masa in oras, sa comanzi un vin bun. Au nevoie sa se destinda putin si sa se simta bine. Ma indoiesc ca le poti lua vreun cadou prea distractiv, nu le arde de asa ceva.
Si eu as zice tot sa-i scoti in oras, sa petreci timp cu ei, sa va plimbati in parc... si cd-ui cu muzica chill mi s-ar parea ok... cred ca i-ar mai putea sprijini sa le faci ceva cu mainile tale... sa le pictezi un tablouas, cate un semn de carte... nu trebuie sa te pricepi si sa iasa van gogh, va fi foarte dragut sa aiba ceva ce ai facut tu pentru ei, nu ceva cumparat din magazin
Daca iti permiti, fa-I cadou mamei o sedinta la spa si tatalui un permis de pescuit sau un bilet la meciul echipei preferate. Stiu ca sunt clisee, dar functioneaza intotdeauna!
Orice cadou le-ai face nu stiu daca va conta atat de mult ca sprijinul tau, curatenia din casa, o mancare calda cand se intorc... Gesturi marunte dar care sa le aminteasca ca au un sprijin in tine. Desigur depinde mult de cum privesc ai tai lucrurile. Dar daca esti preocupat de ei e un semn bun. Ii iubesti si vei stii sa ii reconfortezi cu siguranta
Nu neaparat un cadou.ai putea sa le organizezi ceva special si sa fiti alaturi sa va sprijiniti unul pe celalalt. Un cadou nu inseamna neaparat un lucru poate insemna si fapte si sentimente. Depinde de viziunea ta.parintii nu vor sa primeasca cadouri materiale de la copii si cadouri care sa le bucure sufletul si sa-i faca mandrii de copii lor.
Sper sa-ti fie de ajutor sfatul meu(mihai-15 ani)