| ddddei a întrebat:

Ce cadouri as putea face unui verisor de 5 ani:*. Idei?!

Răspuns Câştigător
| AsAndreea03 a răspuns:

Pai iai putea face cadou o masinutza cu telecomandabig grin.
Sau niste jocuri dinacelea stil: roata olarului, chestii din astea. Sau daca vrei sa ii iei hainute poti sai iei ceva care sti ca s-ar putea sa-i placa big grin.
fundita?puppy dog eyes

15 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Orișice prostie care să fie un element de noutate pentru el!

Eram prieten cu o doctoriță Monica.
Monica avea o soră geamănă Adelin.
Adelin avea un soț Florin--cu Florin mă știam de când eu aveam 4 ani și el 3 --, o fată Ștefana, și una mai mică Monica.
Era ziua Ștefanei și împlinea vreo 5 ani.
Monica a spus că trebuie să mergem la Florin și la Adelin, că sâmbătă o serbează pe Ștefana și să mergem la ei pe la 17, 00-17.30.
Că ce cadouri să luăm pentru fete și i-am spus că să cumpere ea ce vrea și că îi dau eu o parte din bani.
Joi seara mi-a dat un telefon că ea a cumpărat niște hăinuțe pentru fete și eu să cumpăr ce cred eu, că vreau să le fac cadou.
Că vine în București sâmbătă și să nu uit de cadou, pentru fetițe.
Sâmbătă trebuia să plec de la uzină la unu /13, dar pe la 12 m-a rugat o ingineră, colegă de uzină, că se simte foarte rău și să rămân eu în locul ei, până la 5 / ora 17. ( De fapt ea nu avea nimic, avea fata cea mică bolnavă și a vrut să meargă cu fetița la medic, dar asta era minciuna oficială. )
Am vorbit cu șeful ei de secție, că rămân eu în locul ei, și el m-a întrebat, cum fac cu cadourile pentru fetițe, dacă am suficienți bani la mine, că vorbisem pe la 10 cu el, că ce să le cumpăr fetițelor.
I-am spus că nu știu ce bani am la mine, că am hainele în vestiar.
El mi-a spus că îmi împrumută dacă vreau vreo 200 de lei cu condiția, să îi aduc banii luni dimineața la uzină.
îÎnainte să plece la vestiar, am văzut că își făcea curat în birou și avea o pungă cu baterii cilindrice uzate, pe care voia să le arunce la gunoi, (că spuseseră să se strângă bateriile uzate și să fie recuperate, dar nimeni nu mai spusese nimic ulterior, despre recuperarea bateriilor uzate.)
I-am spus să îmi dea mie bateriile, că le voi da fetițelor alea.
El a râs și mi-a dat bateriile.
Pe la 12, 40 au apărut niște probleme și a trebuit să le rezolv și nu am mai luat bani cu împrumut de la el.
Am avut probleme până pe la 16 -16.30 și nu aveam nici suficienți bani, pentru cumpărat cadouri, și m-am dus la electricieni, să îi întreb dacă au ceva baterii uzate, care nu le trebuie.
Înaintea mea, au ieșit pe poartă niște electricieni, și au vorbit cu portarii, să îmi oprească bateriile uzate. ( Că mă va lăsa femeia, dacă mă apuc să fac cadou nepoatelor ei, baterii uzate, sau vin luni la uzină cu capul spart, că îmi vor arunca părinții fetițelor, cu bateriile uzate în cap.)
Le-am dus baterii cilindrice uzate, și unele mici și altele mai mari.
Monica ca să nu mă pună într-o situație proastă, s-a apucat să le explice nepoatelor ei, că ce frumoase sunt bateriile alea.
Eu am ajuns târziu la ei, pe la șapte și ceva seara.
Bateriile uzate, fiind o noutate absolută, pentru acele fetițe, au avut un succes teribil.
Pe Adelin au supărat-o bateriile mele, și s-a gândit că vrea să pregătească de culcare fetele, de la ora 20.
Am plecat și eu cu Monica, pe la ora 20, 15, dar tatăl lui Florin mi-a spus, că mi-am bătut joc de nepoțelele lui, cu bateriile alea uzate.
Monica s-a apucat să îi povestească mamei ei, că nu se știe, în ce măsură, mă va avea de ginere, că am lucrat în locul unei inginere de la secție, cu toate că eu de fapt, sunt la serviciul tehnic, și că asta o pune pe gânduri.

După 2 săptămâni eram la Monica și Florin povestea soacrei lui, că nu se aștepta că fetele lui să fie așa proaste, că după vreo 10 zile a aruncat bateriile uzate, aduse de mine, că au jucării și jocuri frumoase și că ele se jucau numai cu prostiile alea de baterii uzate.
Rădea Bibi, - - mama Monicăi--, că păpuși și jocuri și jucării au toate fetițele, dar că bateriile uzate, sunt o noutate absolută, pentru ele.
Asta era în 1986, acum sunt alte vremuri, dar elementul de noutate este esențial pentru cei mici.

| BoAfan a răspuns:

O masinuta cu telecomanda,,, sau masini fara telecomandabig grin

| greatLOL a răspuns:

Sallz.I-ai putea cumpara reviste de la masini vechi.(colectia aia, nu mai stiu cum se numeste)O gasesti la orice maazin de ziare

| MistiqueAngeL a răspuns:

O jucarie.

| alexlaura91 a răspuns:

Ti-l dau exemplu pe nepotelul meu: el este innebunit dupa masinute si dupa ciocolata. Deci cumpara-i si tu o masinuta si 2-3 dulciuri din ciocolata, iar daca ii plac si fructele ii poti lua si 1 portocala sau 2 banane. Bafta!

| ghitza a răspuns:

Dulciuri si o jucarie de plus sau o masinuta. O carte de colorat daca ii place sa deseneze.

| Ovidiuflorentin a răspuns:

Un ursuletz de plus... niste jucarii

| adi021 a răspuns:

O masina, niste dulciuri Fundaaa.

| Wassup a răspuns:

Ceva pe telecomanda.

| NamelessGirl a răspuns:

Ai putea sa ii faci cadou ceva puzzle mic si care sa nu are multe piese, sau depinde ce stii ca ii place mai mult.

| any98 a răspuns:

O carte de colorat, niste creioane colorate, dulciuri, fructe...si o jucarie

| ioanas96 a răspuns:

O carticica da colorat sau de citit pentru copii, cu povestioare.

| lmfao03 a răspuns:

Pai un set da 12 masini da la bila 50 ron

| ddddei explică:

Si eu m-am gandit sa ii cumpar o jucarie si niste ciocolata, problema este ca acum cateva zile am aflat ca s-a taiat la buza cu nu stiu ce si trebuie operat.straight face!

| ddddei explică:

Va multumesc tuturor ca m-ati ajutat:**!