| Kaonashii a întrebat:

Ce casti fara fir bune recomandati?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In functie de bugetul pe care-l ai, poti sa-ti alegi singur orice casca wireless (fara fir).

| anonimg a răspuns:

Cele fără fir se descarcă repede, și de aceea nu le recomand. Mai mult, toate căștile fără fir sunt în stil "doape" in ear, și cad din ureche. Trebuie neapărat să alegi unele cu spumă de memorie sau să cumperi separat doape din spuma de memorie, deoarece acest material le fixează mai bine.

| relian a răspuns (pentru anonimg):

Sint de care doresti si de alea stil clasic dar fara fire si tin balamuc, eu am ceva Philips de ceva ani si tine bateria destul, ore.

Alea ce spui tu doape, is unele si altfel facute sa nu cada, chiar acu am vazut unele ce se dau asa de dupa ureche si capat are tot doape ce spui laughing alea tin nu stiu vreo 3 ore, am si eu unele gen cum is alea de la Apple, asa scrie in manualu lor, dar is noi nu le-am folosit niciodata. Bat la distanta de 10 metri si se incarca full in 1.5 ore.

Nici eu nu pot sa folosesc alea doape laughing am de astea model clasic, care tin la fel de mult.

Alea doape daca is de astea scumpe au ceva in virg ceva silicon si nu cad, asa am vazut ca au astea ce le am eu.

Alea Apple is scumpe ceva la 250 dolari, poti gasi si mai ieftin pe Facebook, odata gasisem cu 80$ vindea cineva care primese cadou, noi sigilate, dar care foloseste.
Apple is bune ca elimina zgomote si auzi in orice conditii la fel de bine, costa mult dar is f bune.

| ReddY25 a răspuns:

Hmm Sony

| tudorr06 a răspuns:

Skullcandy

| mateia320 a răspuns:

AirPods Pro gen 2

| relian a răspuns (pentru mateia320):

laughing l-ai rupt, dar nu a spus nimic de bani, de bune asa este nu-s bune is super bune. Nu costa telefonul lui cit costa castile astea.

Întrebări similare