| Insane1302 a întrebat:

Ce credeti ca as putea sa-i iau mamei mele de ziua ei?
Ceva in jur de 50 lei happy
Veniti cu idei si mersi celor ce raspund tongue

Răspuns Câştigător
| denisa96 a răspuns:

Poi cred ca ai putea sa ii cumperi o bluza frumoasa... si un buchet de flori daca iti mai raman bani... sper ca te-am ajutat.

12 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Un ghiuveci cu flori frumoase, un parfumel, o bluzita pentru craciun, o esarfa.

| momo a răspuns:

Ai putea sa ii iei ceva handmade (netul e plin de site-uri si blog-uri de genul), poti sa-i faci un tort/prajitura (eu de fiecare data ii fac un tort mamei de ziua ei big grin), un lantisor...
Sper ca te-am ajutat si spor cu cadoul.
PS: La multi ani mamei tale happy

| OmuVerde a răspuns:

Poti sa ii iei - printre altele - un cadou ecologic de la Greenpeace: http://www.greenpeace.org/romania/shop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca un ceas ar fi foarte potrivit http://www.bellebijou.ro/ceasuri.html

| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Un lantisor ceva thinking

| Mehh a răspuns:

Dar nu trebuie sa-i iei ceva neaparat! Fa-i o felicitare, un desen, ceva de mana! Uneori mamele apreciaza astfel de lucruri mai mult!

Răspuns utilizator avertizat
| Ѕαяωאאα a răspuns:

Un pachet cu un sampon, sapun, deodorant, parfum etc.
Un trandafir happy.
O felicitare big grin.
O brosa.
La multi ani.

| roxymaria a răspuns:

Sunt tot felul de cadouri de Craciun (pachetele) de la Nivea, Garnier etc, care contin creme, geluri de dus, bile si un buchet de flori frumos.
Daca isi doreste ceva mai scump( o haina, cizme) de calitate poti sa contribui cu cei 50 de lei. Banii se fac greu si 50 de lei valoreaza mult mai ales in timpurile astea grele.
Alege ceva sa-i fie util big grin
Sper ca ti-am fost de ajutor :*

| personaljesus a răspuns:

Ai putea sa ii iei un parfum.cred ca sunt destule pana in 50 de lei sau o esarfa.( sa-ti vand un pont:cumpara-i outspoken by fergie de la avon ca e foarte tare, da costa 90 de lei)

| Bubles a răspuns:

Paithinking o bluza. o esarfa... dar nu ii lua parfum pentru ca nu stii ce ii placebig grin sau eu stiuthinking cercei o bratara

| georgiana1000 a răspuns:

Pai... ori o bijuterie fina si eleganta sau o esarfa pe gustul ei...winking Fundahee hee