anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti despre hainele din magazinele "ORICE PRODUS 13 LEI"? Funda+vot

Răspuns Câştigător
| xAnkax a răspuns:

Doua cuvinte:PROASTA CALITATE.Am auzit ca provin din Asia, unde forta de munca este prost platita si de aceea sunt hainele ieftine. De asemenea cred ca mai provin si de la magazine din Europa, magazine ce nu mai au dreptul sa le expuna ca haine noi ( au fost returnate de clienti dupa o perioada de proba, etc, teoretic sunt second hand )
http://expresuldebuftea.ro/......-la-12-lei

| DinnAdinnA a răspuns (pentru xAnkax):

De unde ai auzit tu asta?

big grin

Ca pe site-ul acela nu am gasit nimic.

20 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Hmm, eu iau de acolo asa: treninguri si diverse tricouri pe post de pijamale, covoare de baie, uneori fete de masa. In schimb, doar de acolo imi cumpar sutiene, sunt f bune, se potrivesc la marele fix numarul afisat pe eticheta cu ce port eu, sunt f frumoase si au o viata f lunga. Ocazional mai cumpar curele de blugi, chiloti si sosete. In rest, haine de strada sau incaltaminte in niciun caz.

| Adredemesconf a răspuns:

Nu sunt de calitate si poate arata bine la inceput dar cel mai probabil la 1-2 spalari se face urata si nu o mai poti purta.Mai bine iti iei ceva scump, dar de calitate.

| PrecioussGirl a răspuns:

Din cate stiu acele haine sunt resturile care nu sau vandut in magazine.
te sfatuiesc sa fi atenta deoarece am intalnit maieuri, tricouri care erau rupte. in rest sunt ok. doar sa fi atenta. or mai fi si produse de proasta calitate.

| Ramona1 a răspuns:

Daca vei cauta cu atentie, s-ar putea sa gasesti lucruri dragute.Si inca ceva: poti gasi acelasi maieu intr-un alt magazin, dar cu pret dublu.

| yonutz1 a răspuns:

Calitate proasta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt fan al acestor magazine! si cred ca nu dau gresh, deoarece stiu ce-mi permit si e si logig in ideea cum arata roamania pe aceste vremuri! sunt lucruri interesante acolo, lucruri identice pe care le-am vazut si in alta parte dar extrem de scupe fata de pretul in aceste magazine 13 lei si nu sunt second hand! voi de fapt nu stiti ce inseamna second handwinking pup.

Răspuns utilizator avertizat
| DinnAdinnA a răspuns:

Eu am o parere destul de buna, tocmai mi-am luat azi un tricou [ nu pot sa-l pun ], e unul verde, si scrie pe el " PARIS "...cu umarul gol, si niste bustiere big grin
Nu imi iau toate hainele de acolo, doar cand si cand, imi iau si din piata, Sir si Mall big grin

| Zuzzi a răspuns:

Cateodata pot fii de proasta calitate.dar nu mereu.

| dana23pitesti a răspuns:

Majoritatea poate au o parere proasta nefondata pentru aceste timpuri de magazine, exact cum a zis si xAnkax, numai ca acest gen de oamenii sunt f prost informati... mai nou acum a aparut un site magazin de 13 lei orice produs... hainele luate de mine de acolo sunt NOI sunt bune si NU SUNT DIN ASIA!
www.haine13lei.ro

| Alicia_Ali_1988 a răspuns:

Buna! Mie mi se par destul de bune.Pentru ca, dupa Paste am fost sa ma uit.Sa vad ce fel ce fel de produse sunt...Am vazut niste cizme superbe cu albastru si rosu, din piele intoarsa.o frumusete! costau 39 de lei. Evident ca le-am cumparat.Sunt lungi pana la genunchi si au o curelusa rosie, la capat. Erau si alte culori:Negru cu curelusa verde, crem cu curelusa albastra si portocaliu cu curelusa roz.Mi-au placut toate dar cel mai mult mi-au placut cele albastru inchis cu curelusa rosie.Sincer nu ma asteptam sa fie atat de bune! Dar, m-au tinut toata iarna, si cred ca o sa ma tina si iarna asta... love struck. Unele produse sunt fff bune, altele deloc.TE PUP.NUMAI BINE.

| Magdaaaaa a răspuns:

Pot gasi hainele din aceste magazine si online? funda+vot:*

| dana23pitesti a răspuns (pentru Magdaaaaa):

Acum da, am cupartat eu dintr-un magazin online abia deschis...
www.haine13lei.ro
Si plata e ramburs;)

| Vialli_Mona_1970 a răspuns:

Mai da mari boieri sunteti voi! Daca va e lene sa le taiati atzele si sa le calcati, atuncea duceti-va-n strainatate la capsuni si munciti pana va cad dintii ca sa va intoarceti aici si sa va cumparati toale din Mall. Gradina e mare si multi snobi are-n ea! Magazinele cu 13 lei sunt destul de bune, mai ales produsele de la 26 de lei sunt chiar super, calitate cat de cat, iar modelele sunt hyperfrumoase. Si la 13 lei mai gasesti cate ceva: cate o fusta, un maiou, un colant. La preturile astea mie mi se pare incredibil! Sa dea Dumnezeu sa tina cat mai mult! Dar totul e sa ai corp. Daca esti mai grasuta, nu te incap. Eu acum port nr. 40 si am inceput sa am dificultati in a-mi gasi haine in aceste magazine care sunt magazine pentru adolescenti cu modele de tineret, ceea ce mie imi place, numai ca predomina numerele 36-38. Poti fi aproape la fel de eleganta ca una care s-a imbracat din Mall, daca le cosi putin si le aranjezi. Creier sa ai! Si timp liber ca sa le reconditionezi. Am vazut fete pe care stau hainele ca vai mama lor, pentru ca nu le au cu croitoria si nu si le modifica in asa fel incat sa cada bine pe ele, chit ca se vedea ca sunt din Mall, ca aveau etichete peste etichete si nasturi cu scrisuri: doua ingrediente sigure pentru a lua fata snobilor. Putine suntem perfecte, asa incat din orice magazin ne-am cumpara, fara un pic de modificare tot nu cad bine. Si, fetelor, NU va mai carati mancare la servici in pungi de firma, mai ales daca acestea sunt vechi si arata mototolit! In loc sa aratati a firma, aratati a saracie! Mai bine cumparati-va o geanta incapatoare care sa fie asortata cu costumatia si bagati-va acolo tot ce va trebuie! Iar ca sa faci moda iti trebuie multe haine si accesorii, ca sa le poti asorta: coliere, cercei, esarfe, curele, genti, pantofi. Mitul ca sunt prea sarac ca sa-mi cumpar haine ieftine mie personal mi se pare gresit in vremurile noastre. Daca mi se pune pata pe ceva (gen o geaca de piele sau o haina de blana naturala) strang bani si imi cumpar chestia aia. Dar a-ti lua numai haine de firma cand nu esti prea bogat inseamna sa umbli cu aceeasi pereche de blugi si aceeasi geaca, care in mod sigur se vor uza si ele si vor arata nasol dupa o vreme nu prea indelungata, va spun din proprie experienta. Deci eu sunt pentru aceste magazine cu 13 lei. O idee minunata, dar care nu cred ca va dura la infinit. Pana si hainele second-hand sunt mai scumpe! Iar ideea de second-hand mi se pare o mare jignire la adresa romanilor, cu toate ca si de acolo imi mai cumpar cate ceva, dar foarte, foarte rar si in general noi, pentru ca si in second-handuri sunt haine noi.

| lulutza13 a răspuns (pentru Vialli_Mona_1970):

Pana aproape de final ai nota 10 sunt perfect de acord cu tine..insa la final dupa mine..ai dat-o in bara, si anume cu second-hand-urile ca sunt o jignire..sa stii ca in afara sunt ffff multi care iau de la second. Si cred ca nu sunt singura care a citit de multe ori de vedete si de la noi si din afara ca intra in acele magazine. Eu stiu vreo 2 care sunt super tari, de unde mi-am luat lucruri pur si simplu noi. NU aveau nici o scama nici o ruptura nimic nimic, iar preturile sunt cum ar trebui sa fie.8 lei blugi 6 lei tricouri etc...Iar pe subiect.mie imi plac magazinele astea insa am aceeasi pb cu masurile si de multe ori cu materialele fiindca exista modele fff tari dar 100%plastic si din acest motiv le las frumos pe umeras si trec mai departe.Dar mi-am luat in general blugi si rochii de acolo.

| niko_3755 a răspuns:

Mi-e unele mi se par chiar ok. eu sincer nu-mi permit sa dau 50/100 lei pe un tricou. doar ca trebuie sa fi atent cand cumperi sa te uiti un pic la produs. as merge ori de cate ori as avea ocazia, dar fiindca stau la tara aici nu sunt si nu merg foarte des in oras.

| Roger_Paul_1987 a răspuns:

Sunt foarte frumoase la moda eu lucrez intr-un magazin din asta si sunt lucruri foarte misto

| Isa0104 a răspuns:

Eu cred ca sunt f ok. prefer sa ma imbrac cu bani putini decat multi si fara rost. din propria experienta: geaca de iarna cu 52 lei f calduroasa (100 lei in orice magazin); ugg(mult mai calduroase decat oricare altele din orice alt magazin) cu 26 lei (68-80 lei in mag); colanti ACEEASI calitate cu 13 lei (20-25 lei in magazin); tricouri sau bluze la 13-26 lei in loc de 30-50 in magazin; set chiloti+sutien(compleu) 13 lei in loc de 50 lei in magazin....si credeti-ma ca le am de 2 ani...si ugg si geaca si haine si au rezistat. Asadar, PRO 13 LEI

Întrebări similare