| Elena23_7421 a întrebat:

Ce culori o sa folositi pentru pomul de craciun? e cam devreme sa intreb asta dar eu sunt innebunita dupa craciun si deja m`a apukat damblaua.

20 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Intr-adevar albastru, alb si argintiu sunt culori care dau un aspect rafinat pomului.Sunt mai putin potrivite in casele unde sunt copii.Deocamdata nu s-a anuntat care vor fi culorile acestui an si simbolul Craciunului. Daca afli, anunta-ne si pe noi.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Albastru, alb si argintiu...arata bine pe verde.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Rosu, alb si albastrulove struck

| Irina a răspuns:

Cel mai mult imi place auriul. sora mea are decoratiuni doar aurii si mereu ii iese un brad superbbatting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| DiannaDi a răspuns:

Avand in vedere ca bradutzul meu e alb(artificial) arata foarte bine rosu cu auriu...sau albastru cu argintiu.sunt combinatii foarte misto. si la brad verde arata f bine
succesbig grin

| dizzyizzy a răspuns:

Pe care le gasesc.
e criza!
nu facem mofturilaughing

| ashley24tisdale a răspuns:

Argintiu si auriu arata suuper frumos pe brad verdewinking

| KeepCalm a răspuns:

Argintiu, auriu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa il faci cu toate culorile pe care le ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poii poti folosi instalatie cu becuri de culoare rosie, galbena, albastra, ghirlande de mai multe culori amestecate si globuri tot de mai multe culori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ru as folosi un verde inchis ca arata mai bine

| Demoiselle a răspuns:

Daca ar fi dupa mine, mi-as lua un brad natural de marime medie - desi stiu ca in verva sunt cei artificiali pentru ca nu ocupa spatiu, sunt mai practici - si l-as impodobii argintiu-albastrubig grin. Mmm deja simt mirosul:X:X... Dar o sa am un brad artificial, cu fibra optica de anul trecut, foarte colorat, cu multe beculete... e si el foarte draguttongue

| Giuly_3112 a răspuns:

Eu nu o sa am Craciun... n-o sa am brad no sa am globuri no sa am lumanari no sa am cadouri... no sa am nimic din toate astea crying dar o sa am ceva Familia

| Babushka a răspuns:

Anul trecut l-am facut pe tot auriu, iar anul acesta as vrea sa-l fac auriu cu movbig grin sunt atatea combinatii de culori.

| Andraa a răspuns:

Auriu si rosubig grin

Răspuns utilizator avertizat
| caramelitamia a răspuns:

Salut! o chestie super ar fi, sa colectzionezi globuri, clopotei, si chestioare vechi, pe care le'au pus bunicii, sau parintzii tai, pe brad, cand ai fost mica. arata asa de frumos! day dreaming ca in desenele cu 'tom si jerry'. ii mai vintage, colorat, retro. mie personal nu imi plac bradurile care au numai globuri dintr'o culoare .sunt in trend, dar plictisitoare. pui mai multe chestioare vechi, si mai cumperi cateva noi, si o sa i un brad interesant, ca de basm! happy

| Elena23_7421 explică:

Eu cred ca o sa-l fac auriu, argintiu si rosu.big grin

| Elena23_7421 explică:

App care aveti poze cu fostii vostri brazi de craciun... lasa`ti si voi un id sa ma inspir si eu dp la voi tongue