Tester*
Nu este nici o diferenta de calitate, doar ca testerul nu e destinat comercializarii, de aia se numeste asa ca e pentru testat. Sunt acele parfumuri care se pun desfacute in magazin si clientii sprayeza hartiutele acelea speciale pentru a simti aroma parfumului.
Sasi explic ceva Romania e o tara din lumea a treia ultima deci tot ce vine aici e de calitate inferioara asa ca teste sau original la noi e de calitate mai proasta de curiozitate cumpara unu din Germania si din Romania acelasi marca sa vezi diferenta la fel e in toate, pretul mai mic calitate mai scazuta, totul se leaga de pib ul tarii, cumpara un parfum de dincolo
Eu cred ca au acelasi miros, ba chiar miroase mai bine un tester., doar ca e mai mic
Tocmai invers este, tester`ul persista mult mai mult ca cel original, e mai concentrat in rest au acelasi miros, compozitie, etc.
Teste'rele sunt originale si persista.dar celelalte sunt fake.pun apa in ele si astfel mirosul nu persista.
Eu folosesc de mai multi ani test si e la fel de bun sau de multe ori poate mai persistent....nu stiu daca ai observat dar probeaza intr un magazin 100% cu produse originale si da un puf pe mana si ai sa vezi ca tine mai mult decat acelasi parfum dar sa nu fie test....nu pot sa iti zic 100% daca toate sunt asa ce am folosit eu pana acum asa a fost
anonim_4396 întreabă:
DonMoldo întreabă: