Sunt mai multe tipuri si apar din ce in ce mai sofisticate... dar totusi te sfatuiesc Braun...
Fhilips, chiar daca braun este acum mai cautat, dar sa stii ca philips tine foarte mult timp, asa ca gandeste-te sa fie buna calitate, tu crezi ca de ce philips e mai scump ca braun? ca e mai cautat si e si rezistent. Oricum e alegerea ta, sper sa alegi ce crezi tu ca e mai potrivit pentru tine:d.
pa'pa
Un Philips bineinteles! (cum spunea o reclama) Acum daca am trage linie la cele spuse mai jos constatam ca Braun iese castigator! >
Este mai bun Braun, dupa parerea mea, am utilizat ambele marci.
Oricum te sfatuiesc sa folosesti ceara, este mai buna decat orice aparat
Philips. chiar s_a depistat si la o emisiune unde se alegea cel mai bun epilator. sh desigur philips a eshit invingator. Eu tot am philips
Eu am braun de mai bine de 4 ani si vad ca nu da semne de batranetedar nimic nu se compara cu ceara
Are dreptate Lia, Braun. Si eu le-am folosit amandoua si Braun-ul a iesit castigator. E cu mult peste Philips. Si nu e nevoie sa-ti iei modelul scump, (tot din proprie experienta) ca nu e nici o diferenta. Cel scump are tot felul de accesorii care mie nu mi-au folosit la nimic.
biiiiiiiiiiiiiiii întreabă: