| Laura_5858 a întrebat:

Ce firma de haine preferi?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

In general prefer hainele de calitate, sa nu se rupa sau sa se decoloreze dupa prima spalare, nu ma uit musai la firma.Imi plac hainele de la Zara, Motivi, Bershka, H&M, Pimkie, Mango si altele...

21 răspunsuri:
| emilica95 a răspuns:

David si gicu b-)

| Criiss16 a răspuns:

Adidas sau niketongue

| cely a răspuns:

STEILMAN

| cely a răspuns:

STEILMAN

| anida a răspuns:

Adidas, nike, puma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Firmele de fite!
Pa, pa.

| emilica95 a răspuns:

Shbatting eyelashes

| cristi a răspuns:

Firma nu conteza f mult, conteza sa imi placa si sa ma aranjezewinking. dar pot spune ca cele mai multe care imi plac si imi vin ok sunt de la p. bear si zara dar nu numai.

lolita
| lolita a răspuns:

Zara, mango, pepe jeans, stradivarius, formula @,

carla
| carla a răspuns:

Nu ma intereseaza neaparat firma, trebuie sa aiba materialul bun, sa-mi placa design-ul si sa-mi stea bine in ele.

| borsec a răspuns:

Lee Cooper, Zara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Levis, nike, puma si adidas

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Mie imi place versace :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zara, sfera, bershka

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numa' haina de firma: Adida5, mike, steinam, puna, lewis, mini PRIX, sa-mi stea bina cind crapa pa mine, ca eu grasa da are bani da fita...

| onlyme_3202 a răspuns:

Mie imi plac hainele de la quelle, esprite, s.oliver....etchappy in general ma uit sa fie de calitate si sa imi vina bine. ador stilul casual si sport.

| andreutz a răspuns:

Mama da cate pretentii pe capul vostru...sunt curios cati dintre voi isi permit firmele care le-ati enumerat? cred ca maxim jumatate... dar de, e usor sa te ascunzi in spatele unui monitor laughing daca e sa imi aleg cateva haine pentru ocazii mai speciale (tinuta mai eleganta), am "boala" pe firma AVVA...se gaseste mai greu pe la noi... dar in rest, nu am pretentii.imi place orice haina, atat timp cat sta bine pe mine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Armani, d&g, nike, puma, adidas, kenvelo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puma:X:X:X

| cristina_9950 a răspuns:

Eu cred ca nu conteaza foarte mult firma si conteaza sa te simti bine in hainele tale dar mai cred ca cele mai bune firme sunttongueuma, Nike, Reebok, Adidas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adidas

Întrebări similare