Deci tie iti vin multe haine bine deoarece ai o silueta de vis.Ce culoare ai la par, daca imi spui si ce culoare ai la ochi te pot ajuta, trimite-mi informati despre tine pe e-mailul matilda2403@yahoo.com acolo te voi ajuta cu mare placere ma descurc de minune la asa ceva!
Buna!
Pai ai putea sa te descrii putin, ce culoare ai la par, ai tenul inchis etc...
Te-ar avantaja sa fii o fata de treaba, si sa nu mai fii asa smechera, ca deja m-am saturat de voi. Pe cine credeti ca impresionati ca va imbracati intr-un anumit fel? Va dati mari si importante? Nici macar nu stiti sa gatiti ceva dar va trebuie haine, la 1.55, 33kg, se mananca stomacul singur, mananci o data la doua zile sau ce dracu faci de esti asa slaba?
Ce ţi-e şi cu [,] copii din ziua de azi. Tu, copil. Când eram de vârsta ta, nu-mi făceam griji de ce haine să port, sau ce culori să port. Când eu aveam 12 ani, încă mă jucam de-a v-aţi ascunsă-lea p-afară. Dar acum copii se joacă v-aţi ascunsă-lea, dar fără ascuns. Toţi ştiţi net, net, jocuri online, jocuri în calculator. Fetiţele de 12 ani îşi fac griji cum să arate mai bine, ca să atragă băieţi lângă ele. Halal! Unde ajunge ţara noastră! Verişoara mea, care are 11 ani (nu cu mult mai mică ca tine, apropo), mă necăjeşte s mă joc cu ea, să o alerg, să joc fel şi fel de jocuri. 89% din generaţia de copii din ziua de azi, e generaţia internetului. ăsta este adevărul.
Culori: bej, crem-combinat cu maro; roz, coray -deschise.
tricouri nu chiar scurte, dar mulate cu niste blugi deschisi /gri.
si niste opincute.
Baftaa:*!