| frumykaeu a întrebat:

Ce haine ma avantajaza pe mine? arat cam asa: parul saten deschis ochii verzi 1.40m 28 de kg si parul mediu. a da, si pielea alba, va rog ma ajutati? cel mai folositor lucru prmm funda:X

Răspuns Câştigător
| xxxdelyaxxx a răspuns:

Nu este neaparat sa te imbraci cu haine largi pentru a acoperii ca esti frumoasa si slabuta... Incearca sa te imbraci ca stilul Selenei Gomez sau/si Incearca stilul lui Rocky si Cece pentru ca orice fata trebuie sa fie frumoasa si nu trebuie sa-i fie rusine de asta nu incerca haine largi pentru ca mai mult te vor disproportiona...
Mai incearca si accesorii de la Salveaza-ti look-ul pe care le poti face chiar tu si sa si iti placa asculta-ma pe mine pentru ca si eu arat exact ca tine numai ca eu sunt mai inalta si nu am 28 kg dar sa stii ca te vad pe tine in acest look si e ok... Apropo nu te machia de acum pentru ca daca te dai cu fonduri si farduri de ten te vor imbatrani dar daca vrei sa vezi cum arati cu fonduri si farduri de ten incearca pe site-ul : http://www.taaz.com si daca vreis a te machiezi mai intai intreaba-ti mama ca are mai multa experienta si te poate ajuta :D

Sper sa iti placa noul LOOK!
Fundita?;;)

3 răspunsuri:
| Anne_9288 a răspuns:

28 kg?straight facewow
Poi hainele ar trebui sa fie catmai bufante, largi, pentru a te arata mai plinuta.happy

| Etu a răspuns:

Pai te-ai avantaja o fustitsa scurta de culoare deschisa sa iti iasa in evidentsa picioarele si o camasa bagata in fusta cu o curea maro subtire si parul prins foarte sus si foarte strans in coada cu o pereche de cercei micutsi stralucitorii!
:*:*

| frumykaeu explică:

Habar n-aveti voi ce bine imi vine 1.40m si 28kgbig grin