| Pe Bebelina O cheama DaNa baai a întrebat:

Ce haine va cumparati pentru scoala? Si apropo de trening, ce fel de modele sunt mai dragute, se poarta sau macar merge bine? Eu am avut unul de la playboy dar parca nu prea mai merge la scoala alea fiind prea stramtehee hee

4 răspunsuri:
| Anna_3775 a răspuns:

Eu trebuie sa port ceva alb (camasa, bluza, tricou). Deci imi voi lua ceva alb, niste bugi inchisi la culoare (sau deschisi), tenesi si ma gandeam la niste hanorace sau pulover lung big grin, nu m-as imbraca asa dar scoala mea e mai ciudata.Cat despre trening cred ca o sa imi iau inchise la culoare bleu-marin, negru sau gri.happy

| florinflorin14 a răspuns:

Pai da ar merge un treining, mai ales ca sa fii comod(a) si pentru orele de sport si niste adidasi misto cel putin astea mi-as cumpara eu ca baiat, in reset nu stiu ce si-ar mai lua o fata fundita?!

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Inca nu stiu... o sa ma duc sa vad ce gasesc si ce imi placehee hee probabil nite jeansi albastri ca negri mi-am luat si ma gandeam la albastri, sau albibig grin si o bluza care o sa imi atraga atentia.asta pentru prima zi de scoala. dar probabil o sa imi iau malete a sunt innebunita dupa maletelaughingvreau una roz neparatbig grin si o sa mai vad... la trening m-am gandit sa imi iau unul rozbig grin dar mai fac sportul si in colanti, tenesi si un tricou putin mai lung, sa nu mi se vada fundulhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu imi cumpar pantaloni stramti stramti si un bluzon adidasi