Pai... depinde de economiile tale daca stii cu ce echipa de fotbal tine, poti sa ii cooomperi un tricou cu aia, o cutie cu bomboane/ciocolata, o minge de fotbal originla, sau... un MP-player, daca' e destept, bucura'l cu un plus, sau,,, nu stiu' orice, gestu conteaza pan' la urma :*
Un tricou cu un jucator renumit de fotbal, eventual un echipament sportiv, ghete de fotbal.
O minge de footbal pe care ii scrii ceva frumos
sau o carte pe care la fel ii scrii ceva
Buna, Ana!
un tricou cu echipa lui de fotbal preferata. un parfum. o carte (despre ce-i place lui sa citeasca) un ceas ar fi frumos, o minge, etc.
B
Daca ai bugetul mare ai putea sa ii cumperi un tricou de fotbal de la o echipa mare personalizat cu numele lui si un tort la comanda in forma unei arene de fotbal
Pai poti sai cumperi un echipament pentru sport(fotbal) sau o carte daca e foarte destept
Buna Ana! Daca ai bugetul mare ai putea sa ii cumperi destule lucruri un tricou de fotbal de la o echipa renumita personalizat cu numele lui, si eventual daca spui ca este inteligent o carte ( afla intai gusturile lui, despre ce ii place sa citeasca) // poti afla asata si de la prietenii lui \\, o felicitare haioasa l-ar ajuta sa isi aduca aminte de tine de fiecare data cand o vede ...si cam atat pana la urma gestul tau conteaza. Nu uita sa ii spui un calduros ''LA MULTI ANI!" si multe urari de bine, ai grija insa sa nu exagerezi. Sper ca am putut sa te ajut! Bye, Bye!
In aceeasi situatie sunt si eu. M-am gandit sa ii cumpăr un ceas de mana, (avand in vedere ca el nu joaca fotbal), un tricou personalizat cu o poza de-a lui sau un parfum acompaniate de accesorii