| Onny_6045 a întrebat:

Ce ii pot lua prietenului meu de ziua lui de 15 ani cadou? A da si ii place fotbalul si nu ii place sa citeasca happy dau funtita pentru raspuns super :*

Răspuns Câştigător
| Ervin a răspuns:

O minge de fotbal faina cu un biletel pe ea: La mulţi ani! O să aprecieze treaba cu siguranţă. Gestul contează.

10 răspunsuri:
| TheExpert01 a răspuns:

Pai daca ii palce fotbalul i-ai o minge(originala)sau u tricou cu numarul lui preferat etc funda?

| DenisIonut01 a răspuns:

Looool orice e de fotbal!

| Nymphetamine a răspuns:

Daca ii place fotbalul ii poti lua un tricou cu fotbalistul preferat. happy

| afrodita3333 a răspuns:

Poti sa ii ieu un tricou si sa imprimi pe el sigla echipei favorite(pe partea din fata) si pe spate numele lui si nr jucatorului favorit) sau poti sa ii iei DVD-URI cu Campionate de fotbal sau un joc video care stii ca ii place lui mult. Bafta big grin

| Dope a răspuns:

Primul lucru ce mi-a venit in cap a fost un latisor sau breloc cu o inima sparta. unul sa ai tu si unul prietenl si cand il uniti sa se uneasca perfect. e un cadou superb. cel putin mie place. cumparaturi placute :-P. paa

| BeByTzZa a răspuns:

Pai si ziua prietenului este in curandhappy

Si m`am gandit sa-i fac cadou un tricou personalizat cu o poza de a luihappy
Sau un lantic de arginthappy Sau un parfum ceva:p

Răspuns utilizator avertizat
| Madzyz_5935 a răspuns:

Un tricou sau o alta chestie cu echipa lui favorita? big grin

| maria_8503 a răspuns:

Ai putea sa ii dai o super minge de fotbal sau niste manusi de portar, ori un tricou pe care scrie un nume al unui jucator de fotbal din echipa lui preferata

| darkybat a răspuns:

Daca vrei sa ii iei ceva ce ii place ii poti lua un fular cu steaua care s-ar putea sa ii placa sau depinde cu ce echipa tinewinking. Bafta. Fundita te rog daca ti-a placut raspunsul.