| MihaiMihăiuş a întrebat:

Ce imi recomandati? LG gm360 sau LG kp500? Vreau sa argumentati(adica din ce privinte mil recomandati).

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomand Lg gm 360, si eu tot acelasi telefon vreau sa mi-l cumpar... cel mai bun avantaj al acestui telefon este ca ai camera de 5 mp care realizeaza niste fotografi superbe happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !

| rrrbeto95 a răspuns:

Vrei neaparat un LG? Sa sti ca sunt printre cele mai de proasta calitate telefoana si iti spun asta din propria experienta. Lg kp500 a avut un prieten si touchscreenul functiona ingrozitor, trebuia sa apesi foarte tare ca sa functioneze, camera i s-a stricat dupa o luna, iar ecranul s-a spart dupa doua luni. Iar celalt LG gm360 nu am avut ocazia sa il incerc. Te pot ajuta sa iti gasesti un telefon mai de calitate daca imi spui cati bani esti dispus sa dai pe un telefon.

| Noname_4239 a răspuns:

Sincera sa fiu, nu am avut niciunul din aceste doua modele dar am un LG KS360 si e foarte tare! il am de 2 ani are si touchscreen cand vrei sa scrii mesaje sau numere de telefon, si tastatura qwerty.camera are 3 si ceva. dar face poze extraordinare.eu cred ca merita, sper ca te-am ajutat. funda?puppy dog eyes

| imprezakid a răspuns:

Am detinut un LG KP500.Este o prostie.Pe touchscreen trebuia sa apas de doua ori, camera nu a fost fenomenala, bateria se ducea repede si cand aveam nevoie sa fac o poza imi aparea eroare conflict cu galeria(in acest caz telefonul trebuia inchis si deschis). Se bloca des si se stingea cand vroia el. Celalat nu l-am incercat. Mai pune 100 lei si iti iei un Iphone la second. O colega de-a mea are unul si e multumita.