Nu as lua laptop cu win 10, E MAI SCUMP
iar win 10 e pe gratis (te bate la cap sa il activezi si nu poti sa faci niste customizari) iar o licenta e 20 lei, insa cand vine cu laptop-ul atunci nu au acelasi pret (pentru ca licentele de pe laptop-uri au fost puse cand erau destul de scumpe, cineva s-a chiuit sa puna windowsul la tine in laptop, etc.)
asa ca ti-a dat armiaso un link foarte bun! si iei licenta de windows separat
Https://www.emag.ro/......DVTFC5BBM/
nu neaparat de la acest comerciant online, insa nu as recomanda nimic cu win 10, inca are probleme destul de grave, dar din pacate nu se mai face nimic fara w10, depinde pentru ce ai nevoie de el, daca pentru gaming, n-ai ce face, asta e.
Are free Dos. Am nevoie de el pentru facultate, mai exact programare (software engineering).
L-am gasit pe asta dar nu stiu daca se fac si livrari in Romania...
https://store.hp.com/us/en/pdp/omen-by-hp-15-dc1088nr
E frumos, e de gaming, parerea mea e ca e prea dotat pentru ce vrei tu sa faci cu el si nu merita cheltuiala, linux ce are? sa n-ai nevoie de linux pe el candva ca drivere si suport nu vei avea, te poti astepta sa ai nevoie de el, iar sa faci un virtual machine si sa o tii tot asa e obositor.
Mergi pe eMag sau Altex, alege specificatiile de mai sus, vezi ca variante de cumparare ai. Just as simple.