Fashion House Outlet Bucuresti asta e deschis de anul trecut fata in fata cu Carrefour Militari pe autostrada ar fi un gen de Parndorf din Austria dar nu e chiar asa (asta mi-au spus-o cei tineri) si ar mai fi cateva mici prin Bucuresti unul la Romana unul in militari la iesirea din pasajul Lujarului spre Cangrasi etc. Dar sunt mici...
Tonka pe Magheru, inca un outlet la coloane Romana, un outlet mare si nou in Militari...cam astea sunt cele pe care le cunosc eu.
Iti recomand Outletul din Militari, gasesti ce doresti u la preturi accesibile! este pe langa hornback!
A, dar vezi nu te duce la ala din Militari cu mareee avant, ca asa m-am dus eu si n-am putut sa-mi iau nici o pereche de blugi( si nu sunt nici grasa, nici slaba, am 52 de kg! dar in afara de blugi cu vedere la fund ca sa nu zic in alta parte, mulati sa plesneasca de pe tine si sa te sufoci cand te asezi n-am gasit! a, si-mi bagau vanzatoarele pe gat de aia luciosi, cu sclipici ...eu vreau ceva simplu, de calitate, care sa mearga si la serviciu si sa nu ofer privelisti de neuitat de fiecare data cand ma aplec! cer mult? si oricum mai jos de 2 milioane nu erau. mi-au placut mult niste haine sport de la Docker's dar costa una 7 milioane...la reduceri! deci, du-te asa, la o plimbarica si fa-ti o parere intai, daca vrei sa iei lucruri de calitate ca de umplut dulapul cu prostii pe care n-o sa le porti ai o multime de sanse...