| craciunitza_7057 a întrebat:

Ce parere aveti de cosmeticele mary -kay? Am vazut reclama ok la ele, am fost tentata sa ma inscriu dar persoana respectiva de contact mi s-a parut ciudatica in sensul ca produsele sunt doar din moldova si ca sa iau coletul trebuie sa ma duc pana in Bucuresti sa le iau.Aceste lucru mi s-a parut ciudat asa ca nu m-am inscris. Dar produsele merita? Ati testat ceva? A meritat banii?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.In primul rand trebuia(logic)sa le trimita la noi prin posta.(Vine sacul la moara nu moara la sac). Si in aldoile rand, nu e vorba ca sunt scumpe, dar nu sunt bune! Eu mi-am luat cate ceva de pe-acolo si sincer, mi-au aparut numai bube pe fata de la fond de ten, iar toate parfumurile de-acolo, miros a oua stricate. Vorbesc serios.Rujul de-acolo nici macar nu coloreaza. Dai cu el pe buze si nu se vede nimic. Dai cu el pe foaie, tot nu se vede nimic.Eu am facut o reclamatie si mi-am primit banii inapoi+100 de lei pentru bubele cauzate de...caricaturile lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Produsele Mary Kay sunt pur si simplu fantastice, sunt produse din categoria de lux! Nu ar trebui sa iti para nimic ciudat ca ar trebui sa mergi dupa colet; compania nu este inca in Romania.Parerea mea este sa te adresezi unui consultant profesionist de frumusete Mary Kay, persoanei care este la zi cu toate noutatile si cu activitatea daca vrei sa devii adevarat consultant Mary Kay. Apropo, rujurile sunt puternic nuantate, sunt rujuri hidratante cu vitamina C si E.Iti recomand http://cosmeticemarykay.blogspot.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Sunt foarte bune produsele iar raportul calitate-pret este fffff bun!
Ancutzzza10 esti singura persoana pe care am auzit-o ca nu e incantata de mary kay, singura!
De 3 ani folosesc aceste produse si m-am inscris in sistem pentru a avea acces nelimitat la ele. nici o clienta nu s-a declarat nemultumita niciodata, toate au revenit.
craciunitza, daca vrei, te pot ajuta eu sa devii consultant de frumusete. contacteaza-ma pe email: marykay.rom@gmail.com

toate cele bune,

| lantana_1962 a răspuns:

Am si eu produse mary kay pot sa zic ca am ramas super incantata mai ales setul pentru maini care face o piele de catifea happy, cel mai mult mi-a placut ca la ei poti testa produsele inainte de a le achizitiona asa vezi sigur daca iti place iti cumperi daca nu... nu, mie mi-a placut practic absolut tot ce mi-am luat.