Pai, citeste atent ca au produse noi si produse resigilate (returnate de altii). Ar fi bine sa alegi unul nou.
Nu am cum sa-ti arat pagina. Dar, de obicei, sub imaginea produsului, unde e si pretul. Si in pagina, primele sint cele noi, apoi cele resigilate.
Uite aici un exemplu: http://www.emag.ro/......EHTVNBBBM/
Stiu ca tu doresti altceva. Dar e un exemplu.
Media Galaxy nu are o prestatie prea buna.Am luat un laptop si era incomplet(nu avea placa video) si l-am dus inapoi, dar nu l-au mai primit.Iti recomand:
-Altex
SI ATAT.De la Altex am luat XBox One si mi l-au dat nou, cu toate componentele si functional!
Cum draq sa iti dea laptop fara placa video?
Asa cum auzi,l-au scos de pe stoc si l-au pus la casare, dar pana la urma mi l-au dat mie.Mi-au explicat ca este o greseala, ca nu se va mai intampla etc. Cum ca a avut niste probleme cu sistemul, au incercat sa il repare ca sa-l dea din nou spre vanzare, au uitat....chesti din-astea.Si am cumparat placa separat. Cat despre limbajul tau, te rog sa te corectezi si sa iti amintesti ca nu esti la usa cortului si ca trebuie sa te comporti civilizat.Mie mi-ar fi rusine in locul tau.O vacanta placuta!
Azalea întreabă: