Sincer, e un fel de ruleta ruseasca toata treaba asta. Stii cum se zice: uneori, ce e frumos pare prea frumos ca sa fie si adevarat.
Ti-as spune sa te uiti la calificative, sa cumperi doar de la cei care au cel putin 99% calificative pozitive. Dar, repet: e un fel de ruleta ruseasca! Eu si inca cateva persoane am fost tapite de un vanzator cu 100% calificative pozitive.
Salut am o părere bună de siteul okazii, chiar am cumpărat de pe site un HTC si a fost super bun, deci eu recomand cu incredere siteul, am si vîndut pe acest site, intrucit sint membru.
Nu stiu ce sa zic de site, nu am argumente solide, dar mie una nu imi inspira incredere.
Nu te sfatuiesc sa iti iei un telefon second hand! Nu ai de unde sa stii exact ce probleme poate avea, mai ales daca il comanzi pe net. Din moment ce vrei sa dai 10 milioane pe un telefon, mai bine mai astepti putin si mai pui alea 3-4 milioane astfel incat sa il poti lua nou. Daca ceva nu merge bine, ai garantia, deci ti-l repara gratis.
Arunca un ochi si pe Samsung Galaxy Grand, are ecran de 5 inch si e dual sim, in rest e cam ca si Samsung Galaxy S II Plus.
Găsești și produse noi pe Okazii, unele mai ieftine ca în magazine. Îți recomand să cumperi produsele cu garanție de livrare.
Dacă ești luat pe sfoară, poți da în judecată persoana care ți-a vândut respectivul obiect.
Gabrielhr69 întreabă: