Salut
Da tu aproape 100 lei in plus si ia de la un magazin cunoscut, astea cu da-mi tu banii si-ti dau eu mai ieftin da' dupa sunt pentru bolovani.
Ia de la un magazin serios unde stii ca n-ai probleme cu lirarea, cu garantia, poti returna in 10 zile daca nu-ti place, etc.
Bafta
Later ediT:
Ia adauga ceva in cos si vezi cat costa transportul, iti dai semaa si de ce sunt cu 100 lei mai ieftine produsele.
http://awesomescreenshot.com/01cvk6k61
Chiar si cu 700 lei mai ieftine la iphoneciudat.+ii cam bate limba romana "- in cazul in care intampnati (((vre- o))) problema aveti dreptul sa faceti o reclamatie"
Salut,in caz ca te mai intereseaza acest magazin online, pot sa-ti spun ca eu am fost multumit de produsele achizitionate de la ei, asa ca daca mai esti interesat ti-l recomand cu toata increderea
Foarte proasta experienta cu acest "magazin". Am comandat un Nexus 4 pe data de 04.10. 2013 si, desi scria ca este pe stoc cand am sunat sa-mi confirme ( nu te suna nimeni de la ei ) mi s-a zis ca acesta nu este pe stoc si ca va dura pana la 7 zile lucratoare ca acesta sa soseasca. Am fost de acord din cauza pretului ( desi cu 1 milion mai mult puteam sa iau de pe Emag ). Au trecut 2 saptamani si nimic. Am sunat in fiecare zi la ei si intotdeauna mi s-a zis sa astept de pe o zi pe alta iar ultima "bomba" a fost ieri cand mi s-a zis ca trebuia sa ajunga astazi la ei in Bucuresti si cand am sunat surpriza! Produsul nu este in stoc furnizor si sa mai astept pana pe luni - marti. Astazi am inregistrat plangere la OPC si nu ma voi opri pana cand nu voi fii tratat asa cum se cuvine ca intr-o tara europeana ce se supune legilor.
Salut! Eu mi-am luat iphone5 de pe acest site, (la inceput am fost un pic sceptic in ceea ce privea plata inainte), totul a decurs ok acum sunt in posesia lui.Un dezavantaj sau un cost in plus sa zic ar fi transportul dar si asa tot am iesit mai castigat cu 300-400 ron...