Hmmmm, nu cunosc site-ul, dar iti recomand sa comanzi de pe miniprix sau bonprix. Am fost multumita mereu cand am cumparat de acolo.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Bună! Magazinul este serios, am comandat un sacou și sunt multumită. Dacă vrei să aflii mai multe informații și păreri poți vizita http://www.cumpar.net/pareri-dehaine-ro/
Buna ziua
a-si vrea sa stiu daca a comandat pana la urma cineva de pe acest site. e de incredere?
Aveti grija cu dehaine.ro Eu am comandat de la ei o geaca pe care le-am returnat-o pentru ca nu-mi venea bine insa nu mi-am mai primit banii inapoi. I-am sunat de mai multe ori si de fiecare data mi s-a promis ca mi se va returna intreaga suma minus comisionul pentru transferul bancar dar a trecut mai bine de o luna de zile si nu am primit nimic si sincer nici nu ma mai astept sa mai vad vreun ban de la ei.
Eu am comandat.
E ok site-ul, serios.
Pe langa ce am comandat am primit si un cadou. Frumos din partea lor. Comanda cu incredere!
Bună. Am comandat și eu o singura data și pot sa spun ca sunt serioși iar produsele sunt de calitate.
Nu dau banii inapoi. Pozele pe site sunt lucrate cu photoshop sa arate cat mai bine...
anonim_4396 întreabă: