| epicgamer13 a întrebat:

Ce parere aveti de urgent cargus?
Sunt seriosi? Am dat comanda de o tastatura de pe eMAG ieri si deabi astazi a fost preluat de curier.

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

îs băieți buni, ce ai cu ei?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce ti se pare anormal?
„deabi astazi a fost preluat de curier."

| epicgamer13 explică (pentru darrio2007):

Zic am vazut la sameday ca intra mai repede in depozit. Acum la cargus este de acum o ora in depozitu de la Craiova. Oricum nu ma grabesc.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai asta inseamna ca au fost foarte rapizi, ca-n general dureaza cam 2-3 zile pana pregateste marfa si pana o trimit.

| mihai69 a răspuns:

EMag de obicei lucrează doar cu Sameday; probabil ai dat comandă la o firmă din market-ul lor.
Și Cargus sunt foarte serioși. Cam la nicio firmă de curierat nu se actualizează statusul unui AWB în timp real.

| AdioTPU a răspuns:

La mine au fost primiți, marfa mi-au livrat-o in stare buna de fiecare data.

| nukeyly a răspuns:

O comanda data azi tarziu o i-a maine curierul si de maine, ii mai i-a ceva timp pana la tine pe drum si indiferent ce curier alegi; toti mai dau rateuri, da nimeni ca fan curier unde exista "maini lipicioase, oare cei in pachet? poate imi trebuie" si ai sanse ca tastatura sa-ti ajunga fara tastele [T.E.A.P.A.]
sau mai grav: K.O. mortal kombat, fatality.
https://www.youtube.com/watch?v=7YrpmZFixp0

Da intre fan si Cargus aleg CARGUS de la ani lumina.
Pentru colete care sa ajunga la destinatie in timp record gen DHL, platesti preturi record, restul muritorilor platesc normal si asteapta cat e sa fie.

Răspuns utilizator avertizat