Tinand cont ca sunt "handmade" sunt foarte reusite si la preturi accesibile oricui, iar asta o spun, pentru ca stiu cum e sa lucrezi la mana asa ceva. Am o prietena care se ocupa si vad ca pune pasiune in ceea ce face si chiar se cunoaste.
N-am ce spune... jos palaria.
Sunt dragute, dar sunt pentru pustoaice.Nu mi-o imaginez pe mama purtand astfel de bijuterii, mai ales ca nu sunt facute dintr-un metal "pretios". Nu cred ca sunt nici macar din argint.
Mie mi se pare un lucru foarte interesant cu bijuteriile acestea, insa nu cred ca as putea purta. In mare, putem spune ca sunt pentru fetele mai micute(maxim 13-14 ani), pot fi purtate insa de oricine, care admira acest model de bijuterii.
Eu prefer bijuteriile simple de argint sau, eventual, din plastic, care sa se asortezez tinutei mele.
Multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns! DanSor si larrii va multumesc ca vedeti si munca de dincolo de imagine si pret! Iar silvia, daca ar fi sa le fac din argint imagineaza-ti ce pret ar avea plus de asta sunt o alta categorie de bijuterii! Multumesc tuturor! Astept pareri in continuare! pupici voua!
Sunt dragute dar eu personal nu as purta asa ceva.Par a fii fost la moda dar in anii 70. Dar e doar umila mea parere.
andreutza05_1656 întreabă: