Eu una am vazut ceva lume cu astfel de incaltari insa parerea mea este ca daca tie iti plac ar trebui sa le porti,nu e important daca mai poarta cineva, ba din contra vei fi mai unica daca nu toata lumea poarta asa ceva.mie unu mi se par in regula, eu sa fiu sincera cu am astfel de cizme dar am vreo 3-4 colege de clasa cu astfel de cizme si am vazut lume si pe strada...in fine important este sa-ti placa tie si sa te simti bine in ele
Eu una am vazut ceva lume cu astfel de incaltari insa parerea mea este ca daca tie iti plac ar trebui sa le porti,nu e important daca mai poarta cineva, ba din contra vei fi mai unica daca nu toata lumea poarta asa ceva.Mie unu mi se par in regula, eu sa fiu sincera nu* am astfel de cizme dar am vreo 3-4 colege de clasa cu astfel de cizme si am vazut lume si pe strada...in fine important este sa-ti placa tie si sa te simti bine in ele
De obicei sunt dragute, nici eu nu prea am vazut dar dupa ce s-a topit zapada doar in asa cizme si-i vad pe toti :))
Daca nu-ti place modelul Te ajut eu cu ceva idei :
http://cumfacem.blogspot.com/......funda.html
P.S. Pe multe bloguri am vazut subiecte ca : Cizmele de cauciuc sunt in voga etc, Simtete bine in pielea ta si poarta-le cu incredere. :)