In general daca site-ul este protejat pe timpul conectarii la contul tau personal (creat de tine ca sa devii client) si in special pe durata cand faci plata propriu-zisa TREBUIE sa apara iconita unui lacat galben in partea DREAPTA-jos a ecranului semn ca este securizat pana la deconectarea ta de la cont! nu te sfatuiesc sa cumperi online decat daca ai vazut ceva absolut neobisnuit, este putin practic daca vrei sa schimbi haina din cauza culorii, materialului, croiului sau a marimii! nu vreau sa te dezamagesc! in plus trebuie sa iei in calcul ca daca vei comanda un singur articol nu renteaza sa platesti taxa de "transport"... nu in ultimul rand trebuie tinut cont ca anumite firme sunt afectate de criza economica si s-ar putea sa-ti trimita comanda dupa foarte mult timp sau daca doamne-fereste intervine falimentul, deloc! tu decizi! (daca ai comandat deja si ai probleme cu livrarea ar trebui sa incepi sa te agiti cu contraofensiva)
Îmbrăcăminte nu mi-am luat niciodată, dar pot spune că am comandat un obiectiv de cameră foto de 500 Euro din Germania şi un laptop din Anglia şi n-am avut probleme cu niciunul dintre ele.
Daca faci plata la livrare, nu.
Probleme de calitate sau de masura nepotrivita se pot ivi, asemenea sa trimiti pe altccineva sa-ti cumpere hainele dintr-un magazin, pe baza reclamelor distribuite.
Eu mi-am comandat haine de pe krtshop si tarafashion si nu am avut nici-o problema. De asemenea am luat un ceas si incaltaminte de pe eastbay si au venit frumusel in cutie, cu garantie, deci sunt multumita.
Important este sa ai featback de la alti cumparatori.
Nu. Eu imi cumpar shoes de pe net si nu mi-am luat teapa pentru. ca niciodata nu platesc in avans. Si mai si verific ce primesc inainte de a da banul. Asta e cel mai bine sa ceri cand comanzi ( sa poti verifica produsul) Ba pot sa spun ca m-am scos si am cumparat mult mai ieftin decat in magazin.
Eu am mai cumparat lenjerie intima, victoria's secret si nu am avut probleme. Cred ca daca iei de la firme cunoscute nu ai probleme, ca nu isi risca reputatia pentru 4-500 lei sau cat dai tu.
Ce pot sa-ti spun e ca pentru articolele electronice (gen emag.ro) nu iei teapa, sunt seriosi;
Despre imbracaminte nu stiu
Dca siteul este autorizat..nu iei nici o teapa...probleme care pot sa apara sunt legate de marime...sa nu ti se potriveasca
Eu m-am cam tepuit, usor... materialul nu arata ca in poza de pe site si era putin mai mare decat am nevoie... dar nimic foarte grav. In plus, era destul de ieftina deci nu fac mofturi
Haine pana acum nu am cumparat decat de la quelle si nu am avut probleme pana acum nici eu nici colegii mei (la noi e un virus quelle in ultimul timp)
Iesi mai castigat daca nu iti iei direct din magazin(la pret). daca nu stii sa iti alegi exact marimile(haine, papuci etc)si ai comandat prin cineva de ex de pe un site din afara(shoes.com,victoriassecret,eastbay)si nu iti vine ceea ce ti.ai ales nu ai cum sa le trimiti inapoipoti doar sa le vinzi.si sa stii ca adaosul nu e mare.7-10 dolari MAXIM(daca stii cu cine sa lucrezi). in RO am vazut de 13574 ori produse care pe site, sau in afara, sunt de 10 ori mai ieftine(o bluza mango :10 E/50 E! -buc.adidasi lacoste:50 E/175 E!)deci trage singura concluzia.suuccesss
Eu una nu mi-am luat teapa, dar nu am incredere decat in cele in care se face plata la primirea produsului
Intr-adevar sunt site-uri si site-uri dar in general poti returna produsele daca nu iti convin. E bine sa nu te arunci la comenzi mari din prima ca sa nu ai vreo paguba majora. Eu cumpar de la mai multe magazine online quelle, tarafashin, saora
Eu mi-am luat teapa chiar ieri...luni am comandat o pereche de adidasi (replici Nike Mercurial ) baiatul a zis ca a trimis, totul ok. Pentru ca ieri, cand m-am dus la Posta sa platesc si apoi cand am deschis pachetul erau o pereche de adidasi din aia din piata la maxim 35 ron. Si eu am platit la posta 110 ron. Daca cineva ma poate ajuta cum sa recuperez banii sa ma contacteze la id maryo_k_since93.
De regula cand cumperit online articole vestimentare iti poti lua teapa, fiindca unele poze prezentare sunt coafate in photoshop, marimile nu se potrivesc, croiala nu se potriveste cu corpul tau etc. Vorbesc din experienta, dar noroc ca se poate face retur. Acum nu mai fac cumparaturi online la articole vestimentare ca dau un soi de dependenta ci folosesc aplicatii care sa ajute in viata de zi cu zi: cumparaturi in casa, mancare din astea si folosesc app Bringo, Oliviera.
EMYnescu întreabă:
Florinache_1847 întreabă: