Din Leonardo nu are rost sa iti cumperi, eu am muscato de doua ori cu Leonardo!
mi-am luat o pereche de adidasi si i-am puratat o singura data, am dat un picor la o lada de plastic de maxim 400 de grame,sa nu crezi ca era ceva imens si tot mi-a puscat varful, apoi cu o pereche de balerini pe care i-am luat tot o singura data! eram la o pruetena, ne-a prins ploaia si am iesit in ploaie ca parea interesant si m-am trezit ca tot mi s-au dezlipit!
plus ca si-a luat un baiat ceva adidasi de la Leonardo cu 80 de lei parca si peste ceva timp a vazut in vitrina la un magazin chinezesc exact asa si mai ieftini cu vreo 20 de lei!
daca vrei ceva de calitate nu intra in Leonardo!
Pai si de la ce firme sa-mi cumpar pantofi bocanci? Atunci? Dati-mi voi sfaturi
Deci hai sa iti zic 2 lucruri : 1. Leonardo nu mai este firma de cand era mama mica adic demult. Daca nu ai vazut nu scrie pe incaltamine leonardo.
2. Nu am auzit de Piertra dar clar nu iti lua nimic din leonardo deoarece este proasta incaltamintea. iti pot garanta spunanaduti ca am vazut nise balerini identici intr-o piata si in afi palace -leonardo. Asa ca eu de atunci asta fiind acum 1 an nu mi-am mai luat decato pereche de balerini care nu i-am purtat decat 1 luna caci era materialul foarte prost si s-au facut praf.
Leonardo? E cred ca cel mai prost magazin. In vara asta mi-am luat de akl niste tenisi roz am dat pe ei cred ca vreo 50 lei si i-am purtat cred ca doar o luna (iulie) in august s`au rupt toti decii.Si mama mi-a mai zis ca o prietena de a ei si-a luat de la leonardo niste cizme de piele.le-a purtat numa un pic prin primavara sau februarie nah si acum cand o vrut sa le i`a i s`a crapat toata pielea...Deci cred ca te`ai convins ce e leonardo.si cum a zis alina am vazut exact aceiasi balerini in leonardo cu 100 lei si eu mi-am luat din mall de la Auchan cu 25 de lei si inca mai sunt buni.si + ca balerini de la leonardo cu 100 lei aveau si materialul mult mai subtire...decii iti recomand sa nu te duci akl.
Firma Pietra este la fel ca si Leonardo: extrem de proasta, sa si argumentez de ce: mi-am cumparat o pereche de ghete de piele intoarsa de la Pietra, am dat 140 de lei pe ele, reduse de la 230 de lei ( sper sa nu ma insel) si dupa exact 2 luni mi s-a dezlipit jumatate de talpa. Nu am putut sa mai fac nimic, pentru ca nu mai aveam bonul de casa. Sunt varza si nu le pasa de client!