Sunt adevarate... tata e profesor de biologie si in niciun caz nu pot fi facute dintr-un material anume.Sunt doar conservatii.Te asigur ca sunt reali...
Crezi ca sunt chiar reale?
ia gandeste cati scorpioni ar fi trebuit prinsi?
vezi tirajul revistei.
asa ca...
Nu sunt prinsi... Sunt crescuti in china. Daca te gandesti cum sunt prinse insectele, ia de aici si invata cum se prind greierii. http://www.youtube.com/watch?v=wiEd75UU_wU
Habar nu aveam dar inteleg de la ceilalti ca e o revista cu cadouri?!? Oricum, daca am priceput bine si te intereseaza, eu mi-am cumparat de la castelul Bran cateva insecte reale in rasina acrilica (carabusi si altee chesti) si chiar si un liliac micut. Rasina e transparenta si insectele zici ca sunt prinse-n chihlimbar
Scoprionii sunt reali am deja 2 si is diferiti unul e putin strivit pe o parte da tot arata bine sunt 100% reali
Da, sunt sigur ca sunt reale De unde stiu? Am citit in revista. Nu i-am vazut miscand deoarece sunt prinsi in acea rasina sintetica. Si nu sunt facuti cu matrita Daca ai chef sa imi pui intrebari idioate ca tine nu ai decat! Sa vi la mine in oras sa iti sparg in cap sticla si ai sa vezi daca sunt sau nu reali
Ba zdrangoi ai vreo problema? Daca zici ca nu sunt reali sparge sticla fa o poza dupa spargere si vedem.Sa te caci tu in gura mea daca nu e real!
Chiar sunt reale.Si ori cum e treaba lui daca ii plac si vrea sa si-le cumpere.Eu mi-am luat si chiar daca nu sent reale sunt o copie exacta a celor din natura si ai ce invata din revista.
Nu va mai luati aceasta colectie deoarece insectele sunt false.am spart eu numarul 3 (scorpionul gigant) si sunt false, si oricum daca nu le spargi poti sa iti dai seama si cu ochiul liber ca au ceva alb pe ele (toate insectele) adica au uitat sa mai dea cu vopsea.
insecta este facuta din plastic vopsit
Sunt fake al meu era cu fier si am sticla aia in care sunt bagati si e din fier colorat...
Sunt reali 100% acolo scrie in revista ca sunt dintr-o crescatorie si daca chiar sunteti curiosi uitati-va ca scrie ca veninul acestui scorpion e folosit la insecticide. Mama vroia sa sparga sticla si sa faca disectie scorpionului ca sa imi demonstreze ca e fals :-) da cine vrea poate sa faca asta cu riscul sa se intepe in acu ala si sa ramana cu regrete toata viata
Normal ca ii incastreaza de vii, altfel in cateva minute sau ore isi schimba culoarea (ca mortii)...si nu mai arata cum ar trebui.
sunt reali. si zdrangoi eu ma gandesc ca sar omora vreo 100000 nu stiu suta la suta daca nunt reali dar eu cred ca pe pamant sunt cam 10000000000000000000000000000000000000 de insecte
dar oare ce se intampla daca spargi rasina (sticla) oare misca? ce parere aveti?
anonim_4396 întreabă:
costiilhd întreabă: