Eu am LG Shine de un an nu pot sa zic ca nu-i bun camera foto face niste poze excelente, ce nu imi convine la el este la mp3 player nu se aude tare ca la un telefon nokia cand ascult o melodie, telefonul e foarte fin se zgarie repede geamul, bateria e buna la inceput primele 2-4 luni dupa aia o sa trebuiasca sa il incarci in fiecare zi, la telefonul asta imi place cum face pozele doar atata.
Merita daca il vrei doar pentru aspectul lui si pentru jocuri sau camera foto
Sunt telefoane de nivel mediu. Nu sunt extraordinare, dar nici de neglijat. Un Shine este dragut, la samsung tine bateria mai mult... Totul tine de gusturile tale si de modul de utilizare. Dpinde ce vrei sa faci cu un telefon mobil... Poate vrei sa-l utlizezi pe partea de multimedia, poate vrei doar sa vorbesti la el...etc
Niciunu.prefer un nokia sunt varza aman2... dar e mai bun samsungu decat lg lg-u se duce repede.
Eu am avut samsung e250. e bunicel... dar tot mai bune sunt alea nokia.samsungu`l pe care l-am avut m-a tinut un an...si dupa aia nu se mai audea.era stricat difuzorul, apoi butoanele nu mergea, si pana la urma mi s-a stricat si ecranul.nu-s bune...mai bune sunt alea nokia...
bye bye
Eu te sfatuiesc sa nu iti iei! Am avut, intr-adevar telefonul este f frumos pentru gagici, dar este si f dificil. Ecranul se zgarie imediat, muzica nu se aude tare. Pozele sunt foarte bune, dar nu este un telefon de durata, se strica repede si se deterioreaza si mai repede
Taly nu ai dreptate am lg shine d 2 ani si l-am scapat d nustu cate ori ...doar se sgarie si atat ce nu imi place la el este ca se aude incet pentru ca este tel d fite ...adica a fost
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: