Ca orice alte produse sunt si bune si mai putin bune...am mai scris intr-un raspuns de al meu pareri referitoare la anumite produse testate de mine...
Buna, am o parerea destul de buna, o prietena a folosit si a zis ca sunt bune produsele, trebuie sa incerc si eu...
Buna, sunt foarte bune produsele Metropolitans si pretul este unul foarte bun pe pret de criza. Iar ceea ce pot sa spun despre firma e ca este o firma foarte serioasa in ceea ce priveste plata bonusurilor. Eu am luat pana acum peste 2000 lei si nu pot spune ca am mincit foarte mult (1-2 ore pe zi ). Pentru detalii, va astept la id cosmeticele_tale
Sunt bune. Le-am incercat si au un raport calitate-pret excelent! Nu ma asteptam sa fie asa de bune. Si parfumurile miros grozav!
Sunt bune ca si calitate, eu le folosesc de ceva vreme, au preturi accesibile si au diversitate. Daca vrei mai multe detalii despre produsele Metropolitan lasa-mi un mesaj. pusi!
Nu de mult am aflat si eu de aceste produse si cand am vazut preturile am ramas masca... mi-am comandat mai multe produse si sunt foarte multumita de ele.nu ma asteptam sa fie asa bune
anonim_4396 întreabă:
Maxx23 întreabă: