E chiar faina.Si ar merge in seara de Revelion, cu ceva asortat.Foarte draguta.
E draguta dar nu tocmai pe gustul meu! depinde unde doresti sa o porti! e frumuoasa dar eu la varsta mea nu as putea sa o port! sunt mai maredek 11 ani si mai mica dek 15
-poate singura ei calitate este ca asa fel e croita incat ascunde defectele.
-poate cel mai suparator defect este ca nu pune in valoare nimic.si e 100% polyester!
... ce-mi plac discutiile care pleaca de la haine.
In cazul lui Scarlett lucrurile n-au mers prea bine, nu stiu cat a rezolvat draperia aia povestea, cu adevarat.cat despre actrita Vivien, stii ca s-a ales c-o angoasa si-o depersonalizare serioasa dupa "Pe aripile..."? la urmatorul film numit "Elephant Walk"(ce coincidenta, nu?) cum filmarile pentru cadrele exterioare se faceau intr-o regiune cam indiana, Vivien avea senzatia ca rochia ii este impregnata de „caldura albastruie a padurii ceyloneze".
Asa ca eu as fi foarte grijulie cu tot ce pun pe mine, harold.
Materialul nu e bun de nimic
O sa se dezlipeasca odata cu prima spalare tot sclipiciul ala si se face urata
Eu n-as purta asa ceva. Orice accesoriu i-as pune...nu e genu` meu
Depinde cati ani ai, pentru varsta mea 15 ani, nu ar merge, e o rochie pentru femei nu pentru adolescente.insa poate ca daca ai purta niste botine negre cu tocul cui si niste colanti, accesorii, etc.
Stiu ca nu ar trebui sa critic pentru ca eu v-am cerut parerea.
Dar din ce material ar trebui sa fie? Bumbac? Ca oricum nu dorm in ea
Va multumesc ca mi-ati raspuns:*
@diana, stii de ce nu dormi in ea? pentru ca materialul e atat de prost incat corpul tau sta in alerta.Io,daca nu pot dormi intr-o haina,oricare ar fi ea,`geaba o mai cumpar! asta-i criteriul. Bumbac, matase, catifea...trebuie sa te alinte cand o pui pe tine.
ha-ha, stii ce mi-a trecut prin cap? probabil ca fatucile astea care arunca hainele in primele 10 minute n-o fac pentru ca au libidoul mare ci pentru ca nu mai suporta supraelasticul si lycra! Am decretat!
Nooooooonameee întreabă:
mirelStoica12345 întreabă: