| Adi1987 a întrebat:

Ce parere aveti despre site-ul cel.ro? Doresc sa cumpar aceasta carcasa pentru PC

https://www. cel.ro/carcasa-corsair-7000d-airflow-tempered-glass-negr u-cc-9011218-ww-pNCI6MzUuMw-l/? gad_source=1&gclid=CjwKCAjw8fu1BhBsEiwAwDrsjLnAP-zvc1shg ZDqfQaIK8dA29Ffvxm8-pbv2W3d0ZhXx7ZO3Lx-SxoCaF0QAvD_BwE

aici e cel mai ieftin, este un site de incredere?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Carcasa va veni exact cum scrie in descriere in magazin! Daca in descriere nu zice nimic de accesorii atunci va veni fara ele! Cat despre culoare, sigur va veni asa!

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu e bun link-ul!
dar nu conteaza ca-ti pot spune si asa ce experienta am avut cu ei!
Deci cu o carcasa nu poti avea nici o problema dar sa nu cumperi de la ei altele cum ar fi pc, laptop, tv etc! Cu astea poti lua teapa, adica iti da unul returnat si nu mentioneaza asta. fac smecherii din astea... in rest se comporta ok ca si eMAG sau orice alt magazin online!

| Adi1987 explică (pentru lpavel):

Pot cumpara o carcasa fara nicio problema?

| Adi1987 explică (pentru Adi1987):

Sa imi vina exact carcasa care o comand cu culoarea din poza si cu accesoriile tot

| Adi1987 explică (pentru lpavel):

Acolo pe eMAG zice Numar locase sloturi extensii 8
Si pe cel.ro nu zice

| lpavel a răspuns (pentru Adi1987):

Carcasa va veni exact cum scrie in descriere in magazin! Daca in descriere nu zice nimic de accesorii atunci va veni fara ele! Cat despre culoare, sigur va veni asa!

| AdrianGht a răspuns:

Salut! din cate stiu da.
Eu am comandat mereu de pe www.pcgarage.ro pentru ca am avut mereu parte de suport din partea lor. Spre exemplu dupa ce am comandat ceva, m-au sunat si mi-au confirmat daca produsele sunt sau nu compatibile intre ele.
In plus daca vrei sa comanzi de acolo iti las un voucher valabil la aproape orice comanda: VU2AATJJ

| Adi1987 explică (pentru AdrianGht):

Pe pcgarage e valabil voucher-ul ala?

| Adi1987 explică (pentru AdrianGht):

Unde se introduce?

| AdrianGht a răspuns (pentru Adi1987):

Dupa ce adaugati toate produsele in site pe pcgarage.ro, la final e un buton acolo "incarca voucher" ceva de genul.