Au haine cam simple pentru cat costa. Vad ca parerile sunt impartite aici, dar daca vrei sa iei ceva simplu, poti lua de la ei. sau de la reduceri, cand au produsele foarte ieftine. erau rochii lungi, de vara, acum vreo luna, la reduceri, 20 de lei.
Am cumparat de acolo un cadou de la cineva.produsele nu pot sa spun ca sunt de foarte foarte mare calitate, dar daca nu esti pretentios / pretentioasa, chiar merge!
Da.Eu imi cumpar o multime de haine de acolo. dar trebuie sa prinzi o anumita perioada.cand aduc marfa.
Niste porcarii ordinare. Daca le iei dintr-un mall nu inseamna ca sunt de calitate.
Reorienteaza-te.
E magazinul meu favorit, nu sunt chestii chiar atat de scumpe si sunt de calitate. Deci da, cred ca merita.
Mie imi place mult Takko, e printre magazinele mele favorite Am cate ceva de acolo si imi place sa port.hainele arata bine, sunt lejere! Ti'l recomand
Eu am haine de la Takko... da, merita sa-ti iei haine de acolo. Plus de asta, nici nu sunt foarte scumpe.
Magazinul e dragut si uneori chiar poti gasi lucruri pe gustul tau dar cel mai bine e cand prinzi si catalogul pentru ca au promotii la unele haine. rasfoieste-l pe cel actual pe takko.ro
Hainele de acolo nu sunt cine stie cesincer
gecutele sunt superbe. atat imi place. si cateva accesorii.
Anonimuserr întreabă: