Clar germanos! adica cosmote e tot una. Dar la magazinele germanos is mai faine :D Funda? www.germanos.ro
Acum depinde si de aria de acoperire de unde stai uh, iti pot recomanda Vodafone, multe oferte accesibile, si dupa 1-2 ani de abonament, primesti multe benefici, reducere la abonament, telefoane gratis
Am Orange dar mi-ar placea sa am un telefon mai fain decit am la un pret si un abonament cit mai mic.
Cosmote- Germanos. Telefoanele lor nu sunt codate (95% dintre ele) plus ca te lasa sa faci downgrade la abonament (asta daca nu e de smartphone) dupa 8 luni parca... Beneficii ai la toate trei mari Companii. De regula ce ma intereseaza pe mine e perioada propriu-zisa sub contract, respectiv daca am voie sau nu sa fac modificari (sa trec la un abonament mai mic), acoperirea, service-ul in caz ca... Bafta!
Daca raspundeai mai repede ti primeai funda-nu stiam ca voi primi un raspuns asa de bun cu timpul.Multumes!
Multumesc pentru apreciere si nu face nimic ca nu am primit funda. Eu ma bucur ca am putut fi de folos si sper ca ceea ce ti-am scris sa-ti fi folosit. Numai bine!
Cosmote categoric! Vodafone s-a dus... Orange si Cosmote sunt baza. Daca vrei sa-ti ei telefon la abonament la Cosmote gasesti cele mai bune oferte.
marioneta1991 întreabă: