Eu n-am unul stabil de fiecare data le schimb acum folosesc Versace Crystal Noir uite:http://www.parfumuri-de-lux.com/......oir~id~839
Eu am unul de la avon ceva cu brasil, portocaliu (mi-e lene acum sa ma duc la dulap), am dat pe el vreo 20 de lei sau ceva de genul. Miroase absolut superb din punctul meu de vedere si persista. O investitie mai buna ca asta, mai rar.
Poti sa iei de la celine dion...sa poti gasi de la Bi-es unul Amore Amore miroase si persista la fel ca amore amore de la Cacharel.Bafta le poti gasi si in supermarket-uri
Eu am de la avon[am avut ca mi s-a apart x( ] esential simt sau ceva in genu unu galben e vreo 20 lei persista si miroase superb:X
sau pret a portte[cum se scrie.] asta chiar persista e vreo 40 lei vezi la carrefour
Eu folosesc Enigma de la Oriflame si sunt multumita. Imi place cum miroase. Are un miros dulce si romantic, iar sticluta are un design interesant. Acum am dat 65 de lei pe el, dar acum ceva vreme l-am prins la oferta, insa nu mai stiu pretul. Oricum, eu zic ca merita .
Eu folosesc Giordani de la oriflame costa cam 50 lei si Passion Dance de la avon costa tot camn asa :X Sper ca tiamn fost de ajutor
Sara2 întreabă: