| CorinaCriste a întrebat:

Ce pot face daca nu am primit coletul de pe Alixepres?

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca intri pe acel produs ai sa ai optiunea de a deschide un diferend. Adica le dai de inteles ca ai probleme si ei te intreaba ce s-a intamplat si le spui ca n-ai primit coletul. Imi pare rau dar nu stiu asa bine engleza incat sa scriu denumirea in engleza a butoanelor. Uneori, vanzatorul (nu AliExpress care-i o platforma nu magazin!) iti propune sa te mai gandesti si sa mai astepti sau sa-ti dea o suma mai mica de bani sub considerentul ca ei au avut cheltuieli. Prima data eu am acceptat si n-am mai primit nici un dolar. Refuzi orice iti propun ei si AliExpress iti va face returnarea banilor (refund/return). Atentie la ce citesti! Dar daca te descurci foarte bine cu limba engleza n-ai probleme. La vremea mea eu am facut rusa si franceza si ma descurc mai greu cu limba engleza pe care am invatat-o la batranete.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca a trecut deja 4-6 saptamani de cand ai platit cumparatura pe Aliexpress, poti sa faci plangere la ei.

| trisxx3 a răspuns:

Daca te ingrijorezi contacteaza vanzatorul, dar depinde si de cat timp astepti... poate dura pana la o luna-doua sa ajunga unele colete, depinde din ce tara sunt trimise. eu am asteptat si 3 luni dupa unul (: