Nu te ingrasa, ca esti bine asa. Ideea e sa mananci sanatos, din toate cate putin. Vitaminele ajuta. P. S: glumeai, nu?
Iti dau eu 2 .pai papa mult si mai ales seara...multe dulciuri si prajeli. aa si fa un pic de sport si apoi mananca... Eu faceam sport pentru intretinere si prietena mea facea sport ca apoi sa ''bage'' in ea multa papa ca sa se ingrase.si s-a ingrasat
Mananca regulat, in loc de carne la gratar sau tagaie incearca sa consumi carne fiarta( din ciorbe, supe, alte mancaruri), un frunct intre mese(cat mai des dar nu te forta). Sa stii ca conteaza si stilul de viata mult adica... cel mai mult. Sper ca nu esti stresata sau ceva
E ff simplu sa te ingrasi dar problema e cum mai dai jos eu iti zic sa faci asta de2-3 zile si vri pune 2 kg pe tine: pananci dupa 6 ciocolata sau mancare dar o mancare km ar fi carnea
Draga mea la femei ( fete ) din inaltime, scazi 10 kg., deci aceea este greutatea ideala ce trebuie sa o ai. ( 57 - 10 = 47 kg.) tu ai 48 deci in plus, conte aza 1 kg in plus? sa fim seriosi! esti perfecta. Crede-ma, nu are rost, mai tarziu peste ceva ani ai sa vrei sa dai jos ceva si iti va fi greu ...Lucien.
Pai, eu am 1, 57 si 46 kg si nu vreau sa ma ingras.Esti foarte bine asa.Nu inteleg de ce doresti asta.
Eu zic ca e bine sa ramai asa, mai ales daca e poza ta sa stii ca arati extraordinar.
Hei eu am un 1, 55 si 39 de kilograme...eu trebuie sa ma ingras nu tu! eu cum ma pot ingrasa?